Galatasaray Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu

Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu

01.05.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.

Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı Galatasarayın istediği çılgın bonservis belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla alkış toplayan Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig'den iki dev kulübün kanca attığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların genç oyuncu için istediği bonservis bedelinin netlik kazandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Tottenham, Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'la ilgilenmeye başladı. Kuzey Londra temsilcisinin, Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediği kaydedildi.

Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz için istediği bonservis bedelinin netlik kazandığı aktarıldı. Sarı-kırmızılıların genç futbolcu için 25 milyon euroluk bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı Galatasarayın istediği çılgın bonservis belli oldu

Barış Alper Yılmaz için Premier Lig'den bir devin daha talip olduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılı takımın yıldızının Manchester United tarafından takip edildiği aktarıldı.

23 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Galatasaray'da 51 karşılaşmada forma şansı buldu. Barış Alper Yılmaz bu müsabakalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Kenarlarda ve en ileri hatta görev alan Barış Alper Yılmaz, takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı Galatasarayın istediği çılgın bonservis belli oldu

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Bundesliga'dan da talipleri bulunan 23 yşaındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Rize Özel İdarespor altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Keçiörengücü'nde oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında genç oyuncuyu renklerine bağladı. Barış Alper Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda 13 maça çıktı ve 1 gol attı.

Yazarlar