Edirne 10 Kasım'a Doğru

10 Kasım'a Doğru

09.11.2017 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

10 Kasıma Doğru

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Gaytancıoğlu, mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümünde sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak rahmetle andığını belirtti.

Büyük Önder'in vefatının üzerinden yıllar geçtikçe engin düşüncelerinin değeri ve kıymetinin çok daha iyi anlaşıldığını ifade eden Gaytancıoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu iradesine ve cumhuriyetin değerlerine karşı olanlara ve Atatürk’ün kurduğu laik-demokratik-sosyal-hukuk devleti sistemini yıkmak için elinden geleni yapanlara karşı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza kadar yaşatacağız. Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olarak yetişen yeni nesil ile birlikte, Ata'mızın açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan, yılmadan yürüyerek, ilke ve devrimlerini sonsuza kadar yaşatacağımızı bir kez daha haykırıyor, yüreklerimizde ölümsüzleşen Ulu Önder Atatürk’ü saygıyla, şükranla ve özlemle anıyorum."