Gündem Ehliyet sınav sonuçları belli oldu mu?

Ehliyet sınav sonuçları belli oldu mu?

07.11.2018 - 09:10 | Son Güncellenme:

Ehliyet sınavı 20 Ekim'de gerçekleşti. Hemen sonrasında sürücü adaylarının gözü ehliyet sınavı sonuçlarına çevrildi. Peki Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi mi? 20 Ekim ehliyet sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

Ehliyet sınav sonuçları belli oldu mu

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu sınava giren adaylar tarafından merak içinde araştırılmaya devam ediyor. Binlerce şoför adayını yakından ilgilendiren Ehliyet sınav sonuçları için gözler MEB'den yapılacak olan açıklamaya çevrildi.2018 yılı MEB sınav takvimine göre 1 Kasım'da açıklanması beklenen Ehliyet sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Peki Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

1 Kasım'da açıklanması beklenen Ehliyet sınav sonuçları henüz açıklanmadı . Gözler MEB'e çevrildi.

Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak. Sınav sonuçlarının sms ya da telefon aracılığıyla bildirilmesi ile ilgili ise bağlı olunan sürücü kursundan bilgi almak gerekiyor.

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN?

Yazılı sınavdan 70 ve üzeri puan alan adaylar direksiyon sınavna girmeye hak kazanacak. Direksiyon sınavı bağlı olunan sürücü kursu tarafından belirlenen tarihlerde yapılacak.