Teknoloji 24 Dizisi Farklı Bir Şekilde Devam Ediyor

24 Dizisi Farklı Bir Şekilde Devam Ediyor

18.05.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:

Fox kanalının beğenilen 24 dizisi, bu kez karşımıza farklı bir ana karakter ve konu ile çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için fragman yayımlandı…

24 Dizisi Farklı Bir Şekilde Devam Ediyor

Bir zamanların epey ses getiren 24 dizisi, Fox kanalı aracılığıyla ekranlara gelmiş ve beğeni toplamıştı. Güzel geçen sezonlar sonrasında final yapan dizi, bir süre sonra ise Live Another Day ismini alarak tek sezonluk bir şekilde tekrardan yayımlandı. Bu kez Londra’da Dünya’yı kurtaran kahramanımız Jack Bauer, dakikaların geri sayımı eşliğinde birlikte tehlikeli saldırıları önlemeyi başarmıştı. Yeniden ekranlara gelecek olan dizide ise bu kez Bauer karakteri bulunmayacak.

Haberin Devamı
Bu Sezonun adı Legacy

Açıklanan bilgilere göre yeni sezonu yayımlanacak olan dizi, 24: Legacy olarak adlandırılıyor. Bir süre önce duyurulan diziye ait nihayet bir fragman geldi. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. ABD ordusunda görev alan Eric Carter karakterini merkezine koyan dizi, Carter’ın ünlü bir teröristi öldürmesi ile başlayacak. Tehlikeli kişi aradan çıkaran karakterimiz ve ekibi, bunun ardından kimliklerini değiştirip farklı bir şekilde tanık koruma programına alınırlar. Ancak çok geçmeden ekibin kimlikleri ortaya çıkar ve buradan sonra da macera başlar.

Gerçek Zamanlı Olacak

Bir kez daha dizinin ana işleyişine sadık kalacak olan senaristler, bizlere dakikaların geçtiği ve kısa sürede gerçekleşen olaylar zincirini gösterecek. 12 bölüm olacak şekilde yayımlanacak olan yeni sezonun yılın sonlarına doğru ekranlara gelmesi beklenmekte. Yeni gelişmeler için gözünüz bizde olsun.