Teknoloji 6. Nesil Chevrolet Camaro Görenleri Hayran Bırakıyor!

6. Nesil Chevrolet Camaro Görenleri Hayran Bırakıyor!

18.05.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

General Motors tarafından üretimi üstlenilen Chevrolet, 6. Nesil Camaro otomobiliyle göz dolduruyor! İşte kıskandıran görselleriyle ...

6. Nesil Chevrolet Camaro Görenleri Hayran Bırakıyor

General Motors tarafından üretimi üstlenilen Chevrolet, 6. Nesil Camaro otomobiliyle göz dolduruyor! İşte kıskandıran görselleriyle Camaro… Otomobil dünyasının en popüler modellerinden biri olan Camaro, yeni nesil kasasıyla görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Dünyanın en büyük otomotiv gruplarından biri olan General Motors’un çatısı altında çalışmasını sürdüren Chevrolet, 6. Nesil Camaro modeliyle karşımızda. Yenilenen şaşisi ve süspansiyon özelliklerinin yanı sıra aerodinamiğiyle de dikkat çeken yeni nesil otomobilde Alpha mimarisi esintileri görülüyor.

Haberin Devamı

Yenilenen kasasıyla sportif bir görünüşe sahip olan Camaro, hantal olarak tanımlanan kasanın keskin ve dinamik hareketler yapabilmesini sağlayan yüksek beygirli motor gücüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 2.0 litreden başlayan motor seçeneğine, 3.6 litrelik V6(6 silindir/piston) motor ve 455 HP(beygir) gücünde modeli eşlik ediyor. Tabi, 8 silindirli 6.2 litrelik motor seçeneğine sahip modelini de es geçmemek lazım. Donanım ve motor gücü olarak yüksek konforlu sürüş keyfi sunan 6.nesil Camaro’da yazılım yenilikleri de görmek mümkün.