Konya 80 BİN DE DEVR-İ ALEM 23 NİSAN’DA ZİYARETE AÇILIYOR

80 BİN DE DEVR-İ ALEM 23 NİSAN’DA ZİYARETE AÇILIYOR

07.04.2014 - 12:18 | Son Güncellenme:

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, halkın büyük bir merakla beklediği 80 Binde Devr-i Alem Parkındaki çalışmaların en kısa süre içinde tamamlanarak 23 Nisan'dan itibaren hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

80 BİN DE DEVR-İ ALEM 23 NİSAN’DA ZİYARETE AÇILIYOR

Geçen hafta içerisinde belediye hizmet binası ve Arif Bilge Tesislerindeki çalışanlarla bir araya gelen Başkan Toru, bugün de Hasanköy Mahallesi’ndeki Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla buluştu. Burada bir konuşma yapan Başkan Toru, "2023'ün Meram'ını hep birlikte inşa edeceğiz. Meram büyük bir aile ve sizler bu ailenin fertlerisiniz. Meram'ın yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için bir plan ve program dahilinde güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Haberin Devamı


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, daha sonra ise 80 Binde Devr-i Alem Parkındaki çalışmaları denetledi. Bu parktaki çalışmaları en kısa süre içerisinde tamamlayarak halkın hizmetine sunmak istediklerini kaydeden Başkan Toru, "Her ne kadar daha önce resmi açılışı yapılmış olsa da şu anda elektrik bağlantısı ve çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalar devam ettiği için parka ziyaretçi alınmıyor. Halkımızın da talepleri var; gezip görmek istiyorlar. Biz bu eksiklikleri en kısa sürede tamamlayarak inşallah 23 Nisan'da halkımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.