Adıyaman ADIYAMAN VALİLİĞİ LOGO YARIŞMASI İPTAL EDİLDİ

ADIYAMAN VALİLİĞİ LOGO YARIŞMASI İPTAL EDİLDİ

08.12.2015 - 16:50 | Son Güncellenme:

.

ADIYAMAN VALİLİĞİ LOGO YARIŞMASI İPTAL EDİLDİ

Adıyaman Valiliği’nin kurumsal kimliğinin oluşturulması için başlatılan logo yarışmasında, eserlerin yeterli bulunmaması nedeniyle yarışma iptal edildi.
Adıyaman Valiliği’nin logosunun belirlenmesi için 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya yaklaşık 500 şahıs, 970 eser ile katılmıştı. Eserler, içerisinde akademisyen, eğitimci, turizmci, mimar, grafiker, gazeteci ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan 17 kişilik Logo Yarışması Seçici Kurul’u üyeleri inceledi.
Kurul üyeleri ve Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Kurul Başkanı Vali Yardımcısı Murat Süzen’in son incelemeleri sonrasında Adıyaman’ı temsil edecek bir eser bulunamadı. Eserlerin yeterli bulunmaması üzerine yarışma iptal edildi.
Adıyaman Valiliği konuyla ilgili internet sitesinden, “Valiliğimiz tarafından düzenlenen Logo Tasarım Yarışması Seçici Kurul çalışmaları tamamlanmış olup, kurulca alınan ortak karar doğrultusunda değerlendirilen eserlerin ihtiyacı karşılamaması sebebiyle Logo Tasarım Yarışması iptal edilmiştir” şeklinde açıklamada bulundu.