Advertorial Neden mikrofiber bez tercih etmeliyiz?
Sponsorlu

Neden mikrofiber bez tercih etmeliyiz?

25.04.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Oldukça dayanıklı yapıları sayesinde uzun süre kullanılıyor olmaları, tozları ve lekeleri daha iyi temizlemesi ve suya dayanıklı olmaları nedeniyle temizlik işlerinde en sık tercih edilen bez tipleri arasında mikrofiber bezler gelmektedir. Peki, mikrofiber bez nedir? Gelin beraber inceleyelim.

Neden mikrofiber bez tercih etmeliyiz

 Mikrofiber Bez Nedir?

Yapımında polyester elyaf ve polyamid kullanılmaktadır. Bu iki madde bir araya getirilerek bir saç telinden oldukça ince havlar oluşturulur. Bu havların birleştirilmesiyle elde edilen yapı mikrofiber bezi oluşturur. Sıkı dokuya sahip olması nedeniyle yüzeydeki tozu daha güçlü bir şekilde hapseder. Özellikle cam gibi iz oluşabilen yüzeylerde sıkı yapısı sayesinde herhangi bir iz bırakmaz.

Mikrofiber Bez Özellikleri

-Kullanım kolaylığı sağladığı için sadece su kullanarak bile yüzeylerin temizlenmesine imkan sağlar.
-Sıkı dokusu sayesinde tozların tamamını hapseder ve lekeleri kolayca temizler.
-Yıkanıp durulanıp tekrar tekrar kullanılabilirler. Bu yönüyle hem ekonomik hem de çevre dostudur.
-Birçok renk seçeneğine sahiptir.
-Dayanıklı malzemeden imal edilmiştir bu nedenle uzun süreli kullanım için uygundur.
-Üretim süreçlerinde ve takip eden kullanım safhasında insan sağlığına zarar verebilecek zehirli materyaller bulunmadığından, kullanıcılar için herhangi bir sağlık problemi yaratmaz.
-Çevreye zarar verecek hiçbir materyali barındırmaz. Bu yüzden doğa dostudur.
-Alternatif birçok amaç için kullanılabilmesi nedeniyle oldukça çok yönlü ve kullanışlıdır.

Mikrofiber Bez Fiyatları 

Ürünün kalınlığı, boyutu, kullanım ömrü, imal eden firma ve imalat süreçleri mikrofiber bez fiyatlarını doğrudan etkilemektedir.

Pek çok kullanıcı mikrofiber bez seçiminde fiyatı göz önünde bulundurmaktadır. Ancak uzmanlar, bu konuda kaliteye odaklanılması gerektiğinin altını çiziyor. Fiyat ve kalite dengesini göz etmek en doğru seçimi yapmanıza fayda sağlayacaktır. Kullanım şekli göz önünde bulundurulduğunda ve insan tenine teması söz konusu olduğu için düşük kalitedeki materyallerle üretilen bezlerin ilerleyen süreçlerde deri hastalıklarına da yol açabileceği göz önünde bulundurmakta fayda var. Sağlık açısından daha derin bakıldığında ise düşük kalitedeki ürünlerin bir olumsuz etkisi ise üründen beklenen performansı göstermemesi ve yeterince temizleyememesi gibi nedenlerden dolayı beklenmedik çeşitli sağlık sorunlarına davetiye çıkarabilir. Temizlenemeyen yüzeylerde biriken kir, çevresel koşullara da etkisi ile mikrop ve virüslerin yaşaması için elverişli bir ortam haline gelebilmektedir.

Ucuz mikrofiber bez ürünleri, kaliteli ve standartlara uygun olarak üretilen ürünlere nazaran çok daha az kullanım ömrüne sahiptir. Dolayısıyla ucuz mikrofiber bez ürünlerin, hızlı bir şekilde yıpranması nedeniyle yenisinin temin edilmesini zorunlu kılacağından dolayı ekonomik olmaktan uzaklaşmaktadırlar. Doğru tercih edilmeyen mikrofiber bezler, temizlik rutininin de aksamasına neden olur. Kalitesiz ürünlerle temizlenen yüzeyler çok daha kısa bir süre içerisinde tekrar temizlik gerektirebilir. Bu durumda temizlik için ayrılan zamanın artması, kullanıcı için konforsuz bir durum ve zaman kaybına neden olmaktadır.

Kaliteli materyalden üretilen mikrofiber bezleri satın almanız hem sizin hem de sevdiklerinizin sağlığını korur. Ambalaj Store’da kaliteli, uzun ömürlü ve zararlı içerik barındırmayan mikrofiber bezlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Mikrofiber Bez Toptan Satış

Mikrofiber bezler, ev tipi kullanımın yani sıra işletmeler için de en ideal temizlik ekipmanları arasında yer alır. İşletmelerin temizlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen periyodik hijyen uygulamaları zorunlu bir uygulamadır. Kalabalık ve büyük işletmelerin, sanayi tipi alanların temizliği için perakende mikrofiber bez tercihi yapmak doğru bir seçenek olmaz. Bu nedenle, toptan mikrofiber bez satışı yapan çok sayıda firma bulunur.

İşletmeler ticari amaçlarla kurulur ve kar edebilmeyi hedefler bu nedenle bir işletmeninin ihtiyaç duyabileceği ürünleri tek bir kaynaktan uygun fiyat ile satın almaları ticari hedefe fayda sağlar, toptan satın alım imkanı ile Ambalaj Store’da toptan mikrofiber bezler dahil olmak üzere binlerce ürünü uygun fiyatlarla temin ederek hızlı, güvenli ve kolay alışverişin ayrıcalığını fark edebilirsiniz.  

Ambalaj Store’da hem toptan hem de perakende alışveriş yapabilirsiniz, kaliteden asla ödün vermeden eviniz ya da işletmeniz için uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler satın almak için Ambalaj Store’un web sitesini ziyaret edin.

Bu bir ilandır.