Advertorial Prima, 6 yıldır prematüre kahramanların yanında
Sponsorlu

Prima, 6 yıldır prematüre kahramanların yanında

25.11.2022 - 17:31 | Son Güncellenme:

Türkiye’de 35 yıldır yenilikçi ve güvenilir ürünleriyle bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlayan Prima’nın prematüre bebeklerin ve ailelerinin yaşadığı zorluklara dair farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Prematüre Gücü projesi bu yıl 6’ncı yaşına girdi. “Sevgi Her Kapıyı Açar” yaklaşımıyla sürdürülen Prematüre Gücü projesi, küçük kahramanların büyük mücadelesine destek olmak amacıyla bu yıl Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER) desteğiyle ile hayata geçti.

Prima, 6 yıldır prematüre kahramanların yanında

Prematüre bebeklere ve onların özel ihtiyaçlarına dair farkındalığı artırmak amacıyla başlattığı Prematüre Gücü projesi ile Prima, Türkiye’nin dört bir yanındaki prematüre bebekler için şimdiye kadar 1 milyondan fazla bezi hastanelere bağışladı.

Haberin Devamı

''KÜÇÜK KAHRAMANLARIN BÜYÜK MÜCADELESİNİN FARKINDA OLMALIYIZ''

Prematüre bebeklere dair kamuoyunda ortak bir bilinç yaratma hedefiyle Prematüre Gücü projesini sürdürdüklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Onur Yaprak: ‘’Prematüre bebekler hayata attıkları ilk adımdan itibaren uzun ve zorlu bir süreç yaşıyor. Bu yüzden hem prematüre bebeklerin hem de ailelerinin içinde bulunduğu ve yaşadıkları zorlukların farkında olmalıyız. Yapılan araştırmalar ülkemizde her yıl her 10 bebekten 1’inin prematüre doğduğunu ve bu bebeklerin hayata tutunmak için özel bir bakıma ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Biz, bu içgörüden ve ihtiyaçtan yola çıkarak, uzman doktorlar ve hemşirelerle partnerlik yaparak prematüre bebeklere özel olarak geliştirilen prematüre bezlerini ürettik. Ülkemizin prematüre bezi bağışı yapan ilk ve tek bebek bezi markası olarak 2017’den bu yana 1 milyondan fazla bezi hastaneler aracılığıyla prematüre bebeklere ulaştırdık. Uzun soluklu bu desteğimizi “Bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişiminde ebeveynlere destek olma” yaklaşımıyla sürdürüyoruz. Küçük kahramanlarımızın ve ailelerinin bu büyük mücadelesinin farkında olmalıyız. En büyük sorumluluğumuz ise bu iyilik ve farkındalık hareketimizi sürdürülebilir kılmak'' dedi.

Haberin Devamı

Prima bu yıl da CarrefourSA iş birliği ile 1-30 Kasım tarihleri arasında CarrefourSA mağazalarından satın alınacak her bir Prima paketi ile Türkiye’nin farklı bölgelerindeki prematüre bebekler için hastanelere bez bağışı yapıyor.

İlandır