Advertorial Zamanın Yeni Adı Jacques Philippe
Sponsorlu

Zamanın Yeni Adı Jacques Philippe

31.03.2022 - 23:06 | Son Güncellenme:

İsviçre saatçiliğinin ustalığını tasarımın gücüyle birleştiren Jacques Philippe’in iddialı tasarımları, hem kadınların hem de erkeklerin bileğinden çıkarmak istemeyeceği aksesuarı oluyor.

Zamanın Yeni Adı Jacques Philippe

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörüSaat&Saat farkıyla buluşan Jacques Philippe, zengin koleksiyonunda kadınlar ve erkekler için birbirinden şık ve estetik saatlere yer veriyor. Jacques Philippe’in kadınlar için tasarladığı modeli, iddialı duruşuyla göz alıyor. Pembe altın kasası ve gri hasır bileziğiyle son derece zarif görünen saatin, bezelinde ve kadranında kullanılan Swarovski® taşları tasarımın ışığını artırıyor. Çok renkli kadrandaki desen ise saate dinamizm bir hava katıyor.

Jacques Philippe’in sportif şıklığa sahip yeni modeli ise stilindeki her detayı önemseyen erkeklere hitap ediyor. Saatin çelik bilezikle tamamlanan ve takvim, kronometre gibi detaylarla zenginleşen kadranı ile pembe altın indeksli tasarımın iddiasını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Jacques Philippe’in benzersiz tasarımlarının yer aldığı koleksiyonlarını Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

İlandır.