Gündem Aile İşi 12. bölüm fragmanında Müjde'nin evi darmaduman!

Aile İşi 12. bölüm fragmanında Müjde'nin evi darmaduman!

14.05.2016 - 10:53 | Son Güncellenme:

İlgi ile takip edilen ekranların sevilen dizisi Aile İşi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarında yayınlanan Aile İşi izleyicileri ekrana bağlıyor. Aile İşi yeni bölümünde neler olacak? Müjde'nin evi darmaduman oluyor. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

Aile İşi 12. bölüm fragmanında Müjdenin evi darmaduman

Yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı, başrollerinde Ufuk Özkan, Pelin Akil ve Hasibe Eren gibi isimlerin rol aldığı Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Aile İşi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Aile İşi her Çarşamba günü saat 20:00'de Atv ekranlarında!

Haberin Devamı

Aile İşi son bölümde neler yaşandı?

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer. Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur. 'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine Katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

Aile İşi 12. bölüm fragmanında Müjdenin evi darmaduman

AİLE İŞİ 12. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR; UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

Haberin Devamı

Murat Akkoyunlu kimdir?

Aile İşi 12. bölüm fragmanında Müjdenin evi darmaduman

Bursa Tobav Gençlik Tiyatrosu’nda başlayan tiyatro çalışmalarını, Bursa Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Tiyatro Çisenti, Bugay Yapım Prodüksiyon Tiyatrosu'larında sürdürdükten sonra, “godot’yu izlerken” oyunuyla katıldığı e.s.e.k. topluluğuyla “üçüncü türden yakın ilişkiler” oyununda da çalıştı. “Bizimkiler”, “Koltuk Sevdası”, “Cesur Kuşku” ve İki Arada adlı dizilerde oynadı. TRT için çocuk programları yaptı.,“dar alanda kısa paslaşmalar” ve çakallarla dans, Sağ Salim, Sağ Salim 2: Sil Baştan adlı sinema filmlerinde rol aldı.