Ege Aile Üniversitesi 30 mezun daha verdi

Aile Üniversitesi 30 mezun daha verdi

25.03.2017 - 05:44 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Belediyesi’nin kurduğu üniversitede iletişim, beden dili, zaman yönetimi, aile hukuku, ilk yardım gibi dersler alan anne babalar, kep fırlattı

Aile Üniversitesi 30 mezun daha verdi

Karşıyaka Belediyesi, Ege İş Kadınları Derneği ve Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle kurulan “Aile Üniversitesi” 30 anne- babayı mezun etti. Üniversite 2. etabını da tamamladı. Eğitimlerde katılımcılara; iletişim, beden dili, zaman yönetimi, aile hukuku, iş ve aile yaşamı dengesi, ilk yardım, aile sağlığı ve aile içi çatışma ve çözüm yolları dersleri verildi.

Türkiyeye yayılacak

Eğitimleri başarıyla bitiren 30 katılımcı, törende kep ve cübbe giyerek sertifikalarını aldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak, toplumsal boyutta önem taşıyan bir projenin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. EGİKAD 2014-2017 Dönem Başkanı Betül Elmasoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören ile ALAUM Müdürü Prof. Dr. Asuman Altay da konuşmalarında, Aile Üniversitesi’nin örnek bir proje olduğuna ve Türkiye’ye yayılacağını vurguladı.

Yazarlar