Bursa Ak Parti Bursa İl Başkanı Salman:

Ak Parti Bursa İl Başkanı Salman:

21.09.2017 - 19:27 | Son Güncellenme:

"Problemlerin çözümünde, atılacak her adımda AK Parti'nin kuruluşundan bu yana şiar edindiği üzere halkımızla el ele halkımız için çalışacağız"

Ak Parti Bursa İl Başkanı Salman:

BURSA (AA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Problemlerin çözümünde, atılacak her adımda AK Parti'nin kuruluşundan bu yana şiar edindiği üzere halkımızla el ele halkımız için çalışacağız." dedi.

Haberin Devamı

Salman, parti binasında düzenlediği yeni il yönetimini tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti vizyonunu Bursa'da sergileyebilecek, şehrine ve ülkesine değer katmak üzere gece gündüz demeden çalışarak, AK Parti'yi en iyi şekilde temsil edebilecek nitelikteki birbirinden değerli çok sayıda partili içinden seçim yapmanın zor olduğunu söyledi.

Bu süreçte, geçmişte görev yapan başta il başkanları ve milletvekilleri olmak üzere partililerle istişareler yaptıklarını belirten Salman, şunları kaydetti:

"Ülkemizi ve partimizi yeni ufuklara, 2023, 2053, 2071 gibi büyük hedeflere taşıyacak kadroların seçiminde, Bursa'mızın zenginliğini oluşturan demografik, ekonomik ve sosyal özelliklerini yansıtan, Bursa'mızda yaşayan her kültürden insanımızı, meslek gruplarımızı temsil edebilecek, sorunlarının, taleplerinin çözümü noktasında en doğru köprüleri kurabilecek isimleri belirlemeye çalıştık. Bireysel çabalardan öte takım oyunu ile başarının sağlanabileceğine inanıyoruz ve bu yeni dönemde İnşallah hep kolektif aklı ön plana alarak düşünüp, karar alacak ve uygulayacağız. Halkımıza, şehrimize ve ülkemize hizmet yolunda en büyük destekçimiz ve yol göstericimiz her zaman olduğu gibi halkımız olacaktır. Bunun için de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla iç içe olacak, şehrimizde adım atılmadık nokta bırakmayacağız. Problemlerin çözümünde, atılacak her adımda AK Parti'nin kuruluşundan bu yana şiar edindiği üzere halkımızla el ele halkımız için çalışacağız."

Haberin Devamı

Salman, daha sonra yeni il yönetim kurulu üyelerini tanıttı.