Siyaset Ak Partili Ünal: 54-56 bandındayız

Ak Partili Ünal: 54-56 bandındayız

20.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. Ak Parti de 1 Kasım’daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında” dedi.

Ak Partili Ünal: 54-56 bandındayız

Ünal, Kanal 7’de katıldığı programda Ak Parti’nin milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) yarın verileceğini hatırlattı.

Haberin Devamı

İnce’ye çağrı

Ünal, aday adaylığı başvurusunda bulunan 7 bin 340 kişinin mülakatının alt komisyonlarda gerçekleştirildiğini, bu kişilerden 2 bin 100’ünün üst kurula çıktığını, çalışmaların devam ettiğini anlattı.

Ünal, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bir televizyon programına bağlanarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iadesine yönelik ortaya attığı iddialarının hatırlatılması üzerine, “Kendi hükümetine inanmaz, ne idüğü belirsiz, kim olduğu bilinmeyen bir Amerikalının sözde telefonuyla ortaya koyduğu iddiayı gerçekmiş gibi ülke gündemine taşır. Kaynağın ne? ‘Kaynağım, ne idüğü belirsiz, açıklayamadığım bir Amerikalı.”

“Bir çağrınız var mı, bu Amerikalının kim olduğunu açıklasın” denmesi üzerine de Ünal, “Böyle bir Amerikalı var mı önce onu kesinleştirmek lazım” dedi.

Yazarlar