Gündem Akıncı’nın kızı Rum dergisinde

Akıncı’nın kızı Rum dergisinde

28.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın modacı kızı 33 yaşındaki Zerrin Akıncı, Güney Kıbrıs’ta yayınlanan moda dergisi Must’a konuştu.

Akıncı’nın kızı Rum dergisinde

Dergi Zerrin Akıncı’nın röportajını, “İlk kez bir Kıbrıslı Türk liderinin kızı bize konuştu” şeklinde duyurdu.Modaya nasıl başladığını anlatan Akıncı, “Cumhurbaşkanı babası Akıncı ve annesi Meral Hanım’ın modacı olması konusunda kendisine destek çıktığını” ifade etti. Tasarımlarını madebyZA adıyla markalandıran Akıncı, dergiye kendi tasarladığı kıyafetle poz verdi.

Haberin Devamı

Babası Akıncı’nın uzun yıllardır siyaset yaptığı için evde fazla durmadığını anlatan Zerrin Akıncı, “Evde bütün kontrolün annesinden olduğunu” belirtti. Cumhurbaşkanı Akıncı’nın aday olmadan önce aile bireylerini topladığını hatırlatan Zerrin Hanım, “Hep beraber ‘aday olmalısın’ dedik” diye konuştu.


Yalandan nefret eder

Akıncı ailesi olarak her zaman birleşik bir Kıbrıs’ı hayal ettiklerini söyleyen Zerrin Akıncı, “Seçimlerden önce insanların çözüm umutlarını kaybettiğini ancak (babasının seçilmesi ile) çözüm umutlarının geri geldiğini” belirtti. Zerrin Hanım, Cumhurbaşkanı Akıncı için, “İnanılmaz bir baba. Asla yalan söylemez ve yalanlardan nefret eder. Onun hayali yeniden birleşme ve hepimiz için daha iyi bir gelecek. ” ifadelerini kullandı. Akıncı’nın kızı, Rum lider Nikos Anastasiadis için de, “Babası ile kimyasının uyuştuğunu” söyledi.