Teknoloji Amazon‘dan Dengeleri Değiştirecek Teklif

Amazon‘dan Dengeleri Değiştirecek Teklif

27.03.2015 - 16:17 | Son Güncellenme:

Dünyanın en yaygın ve ilk alışveriş sitelerinden birisi olan Amazon, bundan yaklaşık bir sene önce yeni bulut depolama servisi kullanıcılarına sunmuştu.

Amazon‘dan Dengeleri Değiştirecek Teklif

Amazon’dan gelen son haber ise kullanıcıları oldukça sevindirecek teklifler içeriyor. Amazon bulut depolama kullanan ve kullanmak isteyen kişilere iki farklı seçenek sunan Amazon, ilk seçenek olarak her şeyi depolayabileceğiniz bir paket sunarken ikinci seçeneğinde ise yine sınırsız ancak sadece sınırsız fotoğraf depolayabileceğiniz bir seçenek sunuyor.

Haberin Devamı

Sınırsız depolama 3 ay ücretsiz!

Sınırsız olarak fotoğraf, video, film, müzik ve belgelerinizi depolayabileceğiniz Amazon’un sınırsız paketi ilk 3 ay deneme süresi olarak kullanıcılara ücretsiz sunuluyor.

Sınırsız Fotoğraf Depolama

İlk 3 ay ücretsiz olan bu paket, 3 aylık süreden sonra yıllık $11. 99’dan fiyatlandırılıyor. Başka bir deyişle aylık $1 dolar’dan daha az bir bütçe ayırarak sınırsız fotoğraf depolama servisinden yararlanabilirsiniz. Tüm bunların yanında bu paket dahilinde Amazon size 5GB’lık extra bir depolama alanı daha sunarak video ve diğer dökümanlarınızı saklayabileceğiniz bir alan sağlıyor.

Sınırsız Paket

İlk pakette olduğu gibi bu pakette de ilk 3 ay ücretsiz hizmet veren Amazon, 3 ay sonra yıllık $59.99’dan hizmet veriyor. Başka bir deyişle aylık $5 ‘dan daha az bir bitçe ayırarak sınırsız blut depolama hizmetinden faydalanmanız mümkün.