R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde fazla heyecanlı ya da kontrolsüz davranabiliriz. Ay’ın ışığı küçülürken, hesapta olmayan gelişmelere de dikkat etmek, biraz daha sakin kalmak gerekebilir. Ay, sabah saatlerinden (07.45) itibaren boşluğa girmiş olacak. Düzgün ve tutarlı bir plan yapmak ve istikrarlı ilerlemek, pek kolay olmayabilir. Eğitsel işlerde ve kendimizi geliştirebileceğimiz konularda heyecanlıyız. Duygusal açıdan çok dengeli olamayabiliriz. Değişen koşullara uyum göstermek önemli. Aniden ortaya çıkabilecek aksilikleri de hesaba katmak durumundayız. Sabah saatlerinde ilham alabileceğimiz şeyler var, ancak somut sonuçlar elde etmek pek de kolay olmayabilir. Gün boyunca hem öfkemize hem de dağılmamaya özen göstermeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ:Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik alanlarla ilgilenebilirsiniz. Uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalın.

BOĞA:Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Krizler çıkabilir. Çalışma hayatınızda dağınık olabilirsiniz. Mücadele gereken meselelere karşı daha özverili davranmanız gerekebilir. 

İKİZLER:Eşinizle ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde çok esneksiniz. Dikkatsiz tutumlarınız, karşınızdakini incitmenize neden olabilir. Mesleki hedeflerinize daha kolay gidebileceğiniz zamanlar var.

YENGEÇ:Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınıza esneklik getirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru en iyisini yapmak için kendinizi yıpratabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz.

ASLAN:Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Zevk aldığınız konulara eğilebilirsiniz. Akşam saatlerinde mesleki planlar yapma ve yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Başarı için çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK:Aile hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Eskilere ait konular gündeminizi etkileyebilir. Dağınık olacağınız zamanlar var. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgilenebilirsiniz. İşleri tamamlamak için özveriyle çalışabilirsiniz. 

Haberin Devamı

TERAZİ:Kariyer hayatınızda eğitimleri planlayarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Esnek düşünce yapınızla her işin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Hayaller dünyasına dalıp, işlerde dikkatsizlik yapmamaya özen göstermelisiniz.

AKREP:Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Esnek düşünce yapınız sayesinde işin içinden sıyrılabileceğiniz durumlar var. Dikkatinizi toplamaya özen göstermelisiniz. Başarı için çok çalışacaksınız.

YAY:Kişisel açıdan önemli konularda daha hareketli olacağınız bir gündesiniz. Hayaller içinde dağınık bir gün geçirebilirsiniz. Hassasiyetler ön plana çıkabilir. Gelecek yönünde planlar yapmak isteyebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK:Gizli kalmış olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Hayallere dalmamalısınız. Dikkatsizliğiniz yüzünden işlerde aksamalar yaşanabilir. Akşam saatleri çalışmalarınızı toparlamak için daha verimli zamanlar olabilir.

Haberin Devamı

KOVA:Geleceğinizle ilgili sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Fikir alışverişi yapmak size keyif verecektir. Kariyer hayatınızla ilgili destekler işinize yarayabilir. Üstlerinizle gündeminizi etkileyebilir. Tamamlanma yaşayabilirsiniz.

BALIK:İş hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Hayal gücünüzü kullanarak yaptığınız çalışmalar yaratıcılığınızı artıracaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Mücadele gerektiren durumlar olabilir.