Ege Afrika kapıları Ege’ye açılıyor

Afrika kapıları Ege’ye açılıyor

23.09.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) değişen küresel dengelerden etkilenen dünya ticaretinde, İzmirli sanayiciye yol göstermek için, Afrika Pazarının Türkiye Açısından Önemi toplantısı düzenliyor.

Afrika kapıları Ege’ye açılıyor

Yaşanan belirsizlik atmosferinde uluslararası işbirliği imkanları ve pazar ağının genişletmeyi amaçlayan EBSO, 64 farklı sektörden meslek komitesi üyeleriyle yarın bir araya gelecek. Gabon, Zambiya ve Güney Afrika büyükelçileri ile Güney Afrika İzmir Fahri Başkonsolosu ve DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın’ın da katılacağı toplantıda, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Ekonomiye Küresel ve Ulusal Bakış konulu sunum yapacak.

Haberin Devamı

Yatırım olanakları

Ardından Gabon Ankara Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, Zambiya Ankara Büyükelçisi Joseph Chilengi ve Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule Isaac Malefane ülkelerine ilişkin yatırım olanaklarını anlatacak. Taşkın is, yükselen Afrika’nın sunduğu fırsatları ve Afrika ile iş yapma kültürüne ilişkin anahtar bilgileri ile uzun yıllara dayanan deneyimlerini paylaşacak.