Ege Gün, dayanışma günü

Gün, dayanışma günü

27.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hazırlanan kuru gıda, elektrikli soba, battaniye ve içme suyu dolu kamyonu deprem bölgesine uğurladı.

Gün, dayanışma günü

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hazırlanan kuru gıda, elektrikli soba, battaniye ve içme suyu dolu kamyonu deprem bölgesine uğurladı. Büyükşehir bürokratları da deprem bölgesinde incelemelerde bulunacak. Tespit edilecek eksikler doğrultusunda yardımlara devam edilecek. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşa da acil şifalar dileyen Başkan Özlem Çerçioğlu, “Gün, dayanışma günü. Yardım görevlilerimizin enkaz altındakilere bir an önce ulaşmalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Birliğimizin ispatı’

Germencik Belediyesi de Merkez Kültürevi ve Ortaklar Mahallesi Giyim Bankası’nda; giysi, battaniye, su, ilaç, bebek bezi ve kuru gıda yardımlarını topluyor. Soğuk hava nedeniyle önceliklerinin giyim ve battaniye olduğunu belirten Başkan Fuat Öndeş, toplanan yardımları kısa zamanda bölgeye ulaştırmayı amaçladıklarını ifade etti. AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı üyeleri ise, başta battaniye olmak üzere yorgan, bebek bezi, kışlık giyecek ve gıda maddesi toplandı. Toplanan yardımlarıın kamyonetle deprem bölgesine gönderileceğini belirten AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “Bu tür zamanlarda birlik ve beraberliğimizi bir kez daha ispatlamış oluyoruz” dedi.

Yazarlar