Ege ‘Marka olacağız’

‘Marka olacağız’

27.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Av. Tuncay Kılıç, Akçay Cumhuriyet Meydanı’nda (Barbaros Meydanı) da vatandaşlarla buluştu.

‘Marka olacağız’

Av. Tuncay Kılıç, Akçay Cumhuriyet Meydanı’nda (Barbaros Meydanı) da vatandaşlarla buluştu. Pakize Mutlu Aydemir, Yücel Yılmaz, Tuncay Kılıç ve beraberindeki partililer coşkuyla karşılandı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, “Edremit’in sorunlarını biliyoruz. Devlet desteği, Büyükşehir Belediyesi’nin gücü ve Av. Tuncay Kılıç’ın tecrübeleriyle tüm sorunlar çözülecek, Edremit daha iyi, yaşanılabilir bir kente dönüşecek. Hizmet bizim işimiz. Cumhur İttifakı’na desteğinizi sandıkta bekliyoruz. Edremit yatırımlarla hak ettiği konuma gelecek. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.
Tuncay Kılıç, “Edremit’i marka şehir yapacağız. 5 yıldır ilçe yerinde sayıyor. Biz laf değil, hizmet üretiyoruz. Görüyoruz ki, artık vatandaşın sabrı tükendi. Laf değil, hizmet bekliyorlar hizmet. Sayılı günler kaldı. Edremit, Cumhur İttifakı ile refaha kavuşacak. Tüm sorunlar çözülecek” diye konuştu. Kılıç, Yolören Mahallesi’nde de meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı organizasyona katıldı, halkın sorunlarını dinledi.

Haberin Devamı

Hayal bile edilemeyecek projeler

Cumhur İttifakı Edremit adayı Av. Tuncay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz ile birlikte Cumhur İttifakı’na destek istedi. Sokak hayvanlarından altyapı ve kanalizasyona kadar birçok sorunun kendisine sıklıkla iletildiğine dikkat çeken Kılıç, “Öncelikle sorunları çözeceğiz, eskiden olduğu gibi hayal bile edilemeyecek projelerle Edremit’i şaha kaldıracağız. Dalyan Yat Limanı, Kazdağları’na teleferik, Edremit Körfez Üniversitesi, Akçay Kocaseyit Havalimanı bağlantı yolu, Kanal Edremit, şehir hastanesi, Işıklı Yolu Oteller Bölgesi, Otel Kongre ve Yat Limanı ile doğalgaz, projelerimizden birkaçı. Büyükşehir Belediyesi’nin de gücü ve desteğiyle Edremit hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

Haberin Devamı

Körfezin lider başkanı

Edremit Belediyesi’nin 2 dönem başkanlığını üstlenen, yatırım ve hizmetlerle ilçeyi modern bir kente dönüştüren Cumhur İttifakı Adayı Av. Tuncay Kılıç, yerel seçimlere sayılı günler kala, yoğun ziyaret programlarını ara vermeden sürdürüyor. Milletvekilleri ve Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Yücel Yılmaz’ın da destek verdiği Tuncay Kılıç, Akçay Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti; Altınkum sahilindeki çay bahçelerinde vatandaşları dinledi. Semt pazarına da giden Kılıç, “Kanayan yara olan sokak hayvanlarıyla ilgili kalıcı projelerimiz var” dedi.