Gündem Anıl Karakurt kimdir?

Anıl Karakurt kimdir?

17.04.2017 - 14:51 | Son Güncellenme:

Anıl Karakurt, Survivor 2017'deki mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışması Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışan Anıl Karakurt, yarışmalardaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında. Peki Anıl Karakurt kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

Anıl Karakurt kimdir

Survivor yarışmacılarından Anıl Karakurt, katılım gösterdiği 105 oyundan sadece 42 galibiyeti var. Takımı için büyük bir mücadele örneği gösteren Anıl Karakurt, ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda sergilediği performans merak ediliyor. Tavırları ve konuşmasıyla dikkat çeken Anıl Karakurt hakkında bilinmeyenleri ise yazımızın devamında bulabilirsiniz.

ANIL KARAKURT KİMDİR?

Survivor 2017 yarışmasına sonradan katılan 3 yarışmacıdan biri olan Anıl Karakurt, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Erzincanlı Sas Komandosu bir babaya ve Bulgaristan’dan gömüş olan bir anne ile birlikte kendisinin en küçükleri olduğu üç kardeşli bir aileye sahiptir. Çocukluğunda babasının görevi gereği birçok farklı ilde yaşamış olan Anıl Karakurt’un küçük yaşlarından beri farklı spor dalları ile uğraştığı ve hâlâ uğraşmaya devam ettiği de biliniyor. Futbol, dalış ve yüzme spor dallarına amatör lisansa sahip olan Anıl Karakurt’un, snowboard, cross, wakeboard, windsurf ve basketbol spor dallarını da hobi olarak yapmaya devam ettiği biliniyor. Bununla birlikte son yıllarda kampçılık, karavan ve doğa sporlarına yönelen Anıl Karakurt’un on yılı aşkın süredir dünyanın birçok yerinde devam ettiği Loadmaster’lık görevi ile birçok farklı kültürle tanıştığı da bilinenler arasında yer alıyor.

Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımda adrenaline olan tutkusu ve doğaya olan sevgisi net bir şekilde anlaşılan Anıl Karakurt’un kendi sözleri şu şekilde;

"İstanbul'da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor'da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum."