Gündem Son dakika: Ankara'da sel! Araçlar sürüklendi, yaralılar var

Son dakika: Ankara'da sel! Araçlar sürüklendi, yaralılar var

05.05.2018 - 13:48 | Son Güncellenme:

Ankara Mamak'ta sağanak yağış sele neden oldu. Araçlar sürüklendi, 6 kişi yaralandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna: Can kaybı yok, bugüne kadar yaşanmamış bir afet meydana geldi. Bu olağanüstü bir durum. 6 kişi yaralandı, kayıp yok. Ankara Valisi Ercan Topaca, selde hasar görenlere gerekli desteğin yapılacağını ve zararların karşılanacağını açıkladı.

Son dakika: Ankarada sel Araçlar sürüklendi, yaralılar var

Mamak Neşet Ertaş Caddesi'nde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle sel suları önüne araçları katarak sürükledi. 6 kişi yaralandı. Çok sayıda iş yerini su bastı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Ankara Valisi Ercan Topaca açıklama yaptı:

Olağanüstü bir durum oldu. Bunun sebepleri hakkında belediyelerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımıza gerekli desteği yapacağız, zararları karşılanacak. Hastanelere intikal eden 3 yaralımız var. Durumları iyi. 100-150 hasarlıaraç var. Bunlara dokunmayın, yerinden oynatmayın.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna "Selde can kaybının olmadığını, ciddi maddi hasar olduğunu" belirtti. Tuna, "bugüne kadar yaşanmamış bir afet" dedi.

Mamak Belediye Başkanı: 10-15 dakika içerisinde ciddi bir afet yaşandı. 100'den fazla araç sürüklendi.Hasarlar tespit edilmeye başlandı.

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Valisi Ercan Topaca'yı arayıp, selle ilgili bilgi aldı.

Haberin Devamı

NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan; Ankara'da yağışların 3 gün daha süreceğini söyledi.

ANKARA'DAN SON RADAR GÖRÜNTÜSÜ

Son dakika: Ankarada sel Araçlar sürüklendi, yaralılar var