GündemAnkara'nın göbeğinde intihar girişimi

Ankara'nın göbeğinde intihar girişimi

30.09.2014 - 16:51 | Son Güncellenme:

İntihar girişiminde bulunan kişi, vincin üzerine "çarmıha gerilmiş Hazreti İsa ikonu" bulunan bir de afiş de astı. Başkentte trafik iş çıkışı felç oldu. 20'li yaşlardaki genç, kendisi ile temas kuran ekipler tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. İtfaiye aracının üzerinde uzatılan mobil asansör sistemine alınan genç ekiple birlikte aşağı indirildi. Genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ankaranın göbeğinde intihar girişimi

Genç bir vatandaş, Ankara'nın göbeğinde intihar girişiminde bulundu.

Haberin Devamı

Ankara'nın merkezi Kızılay'da bir intihar girişimi yaşandı. Genç bir vatandaş, Kızılay'da ucu Ziya Gökalp Caddesi'ne uzanan bir iş makinesinin üzerine çıktı. Genç intihar edeceğini söyleyince Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan Ziya Gökalp Caddesi trafiğe kapatıldı.

20'li yaşlardaki genç, kendisi ile temas kuran ekipler tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. İtfaiye aracının üzerinde uzatılan mobil asansör sistemine alınan genç ekiple birlikte aşağı indirildi. Genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ankaranın göbeğinde intihar girişimi

KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar