Gündem AÖF sınav giriş yerleri ( AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?)

AÖF sınav giriş yerleri ( AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?)

21.11.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

AÖF sınavları için geri sayım başladı. Hafta sonu yapılacak olan AÖF vize sınavlarının giriş yerleri internet üzerinden yayınlandı. Sınav giriş belgelerini remin etmek isteyen öğrenciler AÖF sistemine kullanıcı bilgileri ile giriş yapabilirler.

AÖF sınav giriş yerleri ( AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır)

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Milyonlarca öğrencinin gireceği AÖF Güz Dönemi vize sınavları için geri sayım.. 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan sınavlara için giriş belgeleri AÖF internet sitesi aracılığı ile ulaşılıyor. Öğrenciler kimlik bilgileri ile sınav giriş belgelerini temin edebilirler.

Haberin Devamı

Ülkemizde eğitime teşvik amaçlı birçok program ve destekler görülmektedir. Eğitim artık toplumda oldukça önem verilen bir kriter haline gelmiştir. En basiti üniversite mezunlarının bile iş ararken oldukça sıkıntı çektiğini göz önünde bulunduracak olursak üniversite eğitimine devam etmek artık sıradan bir hal almıştır. Ancak ülkemizde herhangi bir sebepten dolayı üniversite eğitimine devam edememiş ya da yarıda bırakmış vatandaşlar mevcuttur. Bundan dolayı da artık eğitim sistemi ve destek programları bu sorunu ortadan kaldıracak şekilde daha imkanlı bir hale gelmiştir. Ülkemizde üniversite eğitimine bir sebepten dolayı ara vermiş ya da başlayamamış adaylar için açık öğretim fakültesi olarak bir eğitim programı oluşturulmuştur.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu eğitim programından faydalanmak isteyen milyonlarca üniversite eğitimini yarıda bırakmış ya da başlayamamış vatandaşlar geçtiğimiz günler içerisinden AÖF başvurularında bulunmuştur. AÖF başvurularında bulunan tüm öğrenci adayları için meraklı bekleyiş asıl başvuruyu tamamladıktan sonra başlamıştır. Güz dönemi vize sınavlarına girecek olan öğrenciler bir an önce hangi okulda sınava girdiklerini öğrenmek istemekteydi. Bu meraklı bekleyiş kısa sürdü. Geçtiğimiz günler içerisinde adayların hangi okullarda AÖF sınavına girecekleri yerler açıklandı. Güz dönemi vize sınavlarına girmek isteyen öğrenciler artık kolay ve pratik bir şekilde hangi okullarda sınava gireceğini öğrenebilecekler. 26 Kasım 27 Kasım tarihinde sınava girecek adayların girdikleri okullarda mutlaka yanlarına kimliğini ve giriş belgelerini almaları gerekecektir. Bu belgeler olmadan adaylar kesinlikle sınava alınmayacaklardır.

AÖF Sınav Giriş yerlerini gösteren belgeye ulaşmak için artık herhangi bir kuruma gitmenize gerek yoktur. AÖF sınav giriş yerlerini örenmek isteyen adaylar öncelik ile internet bağlantısının olduğu herhangi bir akıllı cep telefonundan yada bilgisayardan internet erişimini sağlaması gerekmektedir. Bu erişimi sağlayan adaylar daha sonra AÖF Sınav giriş yerlerini öğrenmesi için resmi AÖF web sayfasına girmeleri gerekmektedir. Bu sayfaya ulaşan öğrencilerden bazı bilgiler istenmektedir. Bu bilgiler ise öğrencinin T.C kimlik numarası ve AÖF şifleridir. Daha sonra bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde girin ve karşınıza yenilenerek açılacak olan sayfada öğrenci otomasyonu olan kısımdan AÖF sınav giriş yerlerinizi öğrenebilir ve bu belgeyi çıktı alarak sınav belgenizi de almış olacaksınız. 26-27 Kasım tarihinde gerçekleşecek AÖF sınavına girecek tüm adaylara başarılar dileriz