Gündem AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak?

AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak?

19.06.2018 - 11:56 | Son Güncellenme:

AÖL 3. dönem sınavları için geri sayım başladı! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen AÖL 3. dönem sınav tarihleri belirlendi. Binlece Açıköğretim Lisesi öğrencisini yakından ilgilendiren 3. dönem sınavlarının hangi tarihlerde yapılacağı merak ediliyor. Peki AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak?

AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen AÖL 3. dönem sınavları için geri sayım başladı. Binlerce Açıköğretim Lisesi öğrencisi AÖL 3. dönem sınavlarının hangi tarihler arasında yapılacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki AÖL 3. dönem sınav tarihleri belli oldu mu?

Haberin Devamı

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lisesi'nin resmi internet sitesinde yayınlanan iş takvimine göre, AÖL 3. dönem sınavları, 7-8 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu sınavın giriş belgeleri 3 Temmuz Salı günü yayımlanacak. Sınavın sonuçları ise 31 Temmuz Salı günü ilan edilecek.

AÖL SINAV SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Açık lise sınav sonuçları "http://aolweb.aol.meb.gov.tr" sitesinde açıklanıyor. Bakanlık tarafından sonuçlar açıklandığı takdirde, bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. (Sınav sonucu henüz açıklanmadığı için bağlantı linki şuan aktif değil)