Gündem AÖL sınav soru ve cevapları erişime açıldı mı? (AÖL 2. dönem sınavı)

AÖL sınav soru ve cevapları erişime açıldı mı? (AÖL 2. dönem sınavı)

20.03.2017 - 09:50 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen AÖL 2. dönem sonu sınavları 18-19 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 oturumda gerçekleştirilen AÖL sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını merak içinde beklemeye başladı. Peki AÖL sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

AÖL sınav soru ve cevapları erişime açıldı mı (AÖL 2. dönem sınavı)

MEB tarafından gerçekleştirilen AÖL 2. dönem sonu sınavları 18-19 Mart tarihinde gerçekleştirilen 3 oturumun ardından sona erdi. Binlerce adayın ter döktüğü Açıköğretim Lisesi 2. dönem sonu sınavlarının sona ermesinin ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. AÖL sınav soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren http://aol.meb.gov.tr/ adresinden sorgulanabilecek. Peki AÖL 2. dönem sonu sınavları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

AÖL 2. DÖNEM SONU SINAVLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

18-19 Mart tarihinde gerçekleştirilen AÖL 2. dönem sonu sınavları Milli Eğitim Bakanlığı İş takvimine göre 21 Nisan tarihinde adaylara duyurulacak. AÖL 2. dönem sonu sınavlarının açıklanmasının ardından 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri 08-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖL SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Adayların sınav sorularına itirazlarını, sınavdan sonra en geç 3 gün içinde, sınav sonuçlarına ait itirazlarını ise sonuçlar açıklandıktan sonra en geç 5 gün içinde yapmaları gerekmektedir. İtirazlar için öncelikle, Yenilik ve eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin,
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara-Beşevler veya

Haberin Devamı

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Ankara-Merkez veya

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara-Küçükesat

Şubelerinden herhangi birine "Kurumsal Tahsilât Programı" aracılığı ile 20 (Yirmi) TL itiraz ücreti yatırılacaktır.