Apple Apple'ın yeni tanıtacağı iPhone'ların adı ne olacak?

Apple'ın yeni tanıtacağı iPhone'ların adı ne olacak?

11.09.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni iPhone'ları hakkında yeni bilgiler internete sızdı. Buna göre Apple'ın yeni iPhone'larının adı ne olacak? Yeni iPhone'ların fiyatı ne kadar olacak?

Appleın yeni tanıtacağı iPhoneların adı ne olacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın yeni telefonlarıyla ilgili bilgiler, Apple şirketinin ürünleriyle ilgili haber içerikleri üreten 9to5Mac ve MacRumors sitelerinde yer aldı. Sızıntıya göre, Apple'ın yeni telefonu 'iPhone X' adını alacak.

Sitelerde yer alan bilgiye göre, diğer iki cihaz iPhone 8 ve iPhone 8 Plus olarak adlandırılacak. Apple telefonlarının yeni özellikleri arasında şunlar olması bekleniyor

Apple Watch ve AirPod kulaklıklarının fotoğrafları da sızdırılanlar arasında yer aldı. Apple, şirketin yeni merkezinde Salı günü tanıtım yapacak.

Apple ürünlerini yakından takip eden blog yazarı John Gruber, "Apple tarihinde bu kadar çok sürprizin daha önce sızdırılmadığını" söylüyor.

Apple, iPhone 8'i 12 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 20.00'de Apple Park kampüsündeki Steve Jobs Tiyatrosu'nda tanıtacak. Etkinlikte Apple'ın iPhone 8'in dışında iPhone 7s, iPhone 7s Plus, LTE özellikli Apple Watch ve 4K Apple TV'yi de tanıtması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bazı raporlar, Apple'ın bir sonraki cihazının en pahalı iPhone olacağını ve ilk kez 1.000 doları aşacağını öne sürüyor. Kaynak, yüksek fiyat etiketinin sebebinin bir kısmının mevcut iPhone'larda kullanılan LCD ekranın iki katı kadarına mal olacak OLED ekran olduğunu söyledi.

iPhone 8'in 64 GB'lık versiyonu 999, 256 GB'lık versiyonu 1099, ve 512 GB'lık versiyonu ise 1199 dolar fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Ülkemizde yüksek vergilendirmeler işin içine girince Türkiye fiyatının çok daha pahalı olacağını söyleyebiliriz.