Ardahan ARDAHAN BELEDİYESİ, ŞEHİT YAKINLARI, GAZİLER VE ANNE BABASINI KAYBEDEN ÇOCUKLAR ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

ARDAHAN BELEDİYESİ, ŞEHİT YAKINLARI, GAZİLER VE ANNE BABASINI KAYBEDEN ÇOCUKLAR ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

02.07.2015 - 21:58 | Son Güncellenme:

.

ARDAHAN BELEDİYESİ, ŞEHİT YAKINLARI, GAZİLER VE ANNE BABASINI KAYBEDEN ÇOCUKLAR ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Ardahan Belediyesi tarafından Şehit yakınları, Gaziler ile Ailesinde anne ve babası olmayan çocuklar onuruna iftar yemeği verildi.
Özel bir restoranda verilen iftar yemeğine Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Şehit aileleri, Gaziler ve çocuklar katıldı.
İftar programında konuşan Vali Ahmet Deniz, “İftarlar, kaynaşmanın ve bir arada olmanın en güzel yeridir. Bizim güzelliğimiz de zaten budur. Birliğimiz, beraberliğimiz bizi güçlü ve kuvvetli kılmaktadır. Rabbim, bu birliği ve beraberliğimizi her zaman muhafaza etsin. Bu güzel ev sahipliği için Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’a teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise konuşmasında, “Allah, tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bugün aramızda Gazilerimiz, Muhtarlarımız, Şehit yakınlarımız, ailesinde anne baba eksiği yaşayan çocuklarımız var. Belediye olarak bu iftar davetini geleneksel hale getirdik. Bu yıl ikincisini düzenlemiş bulunuyoruz ve bundan sonraki yıllarda da devam ettirme kararlılığındayız. Bugün, çocuklarımızla, ailelerimizle hem iftar edelim, hem ramazanın bu güzel atmosferini birlikte paylaşalım istedik. Bu vesileyle çocuklarımızla, ailelerle, sayın Valimiz başkanlığında diğer kurumlarımızla ve meclis üyelerimizle tanışma fırsatı bulmuş olduk. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Programda, davetli çocuklara kitap ve çeşitli, hediyeler verildi.