Gündem Arka Sokaklar 439. bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 439. bölüm fragmanı yayınlandı!

21.04.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar'da yine heyecan dorukta. Kaçırılan Zeliş kurtulabilecek mi? İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar 439. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 439. Bölüm Fragmanı yayında! Pınar, Ali'den boşanmak mı istiyor? Zorla kaçırılan Zeliş, kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Buse'nin Ali'yi öperken görüntülenmesi Pınar için boşanmanın eşiğine getirir. Pınar'ın kararı karşısında Ali çılgına dönse de bir suçunun olmadığını anlatamaz.

Çiçeği burnunda muhabir Zeliş, zor bir haberle karşı karşıya iken zorla rehin alınır. Bu zor durumda bile canlı yayın yaparak, haberine devam eder. Lakin Çoban Ailesi bu haberi izleyince çılgına döner ve Zeliş'i bulmak için ellerinden gelenleri yapar.

Ekibin ise yine zor bir görevi vardır. Adaleti sağlamak için çatışmaya girecekleri meşakkatli görev onları bekler.

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 439. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, hayatını kurtardığı manken Buse’nin oyununa gelir.

Haberin Devamı

Fuhuş operasyonunda çökerttikleri şebeke onları şikayet edenin Buse olduğunu öğrenirler. Ortadan kaldırılması gerekmektedir. Buse’yi, evine yolladıkları adamdan Ali kurtarır. Buse’nin, hayatını iki kere kurtaran Ali’ye hayranlığı daha da artar. Buse, gözüne kestirdiği Ali’yi oyuna getirerek beklemediği bir anda öper. Bunu da kaydeder. Bu görüntüler bir şekilde Pınar’a ulaşır. Ali ile Pınar’ın evlilikleri tehlikeye girer.

Selin’in koruyucu annelik yaptığı küçük sevgi bir kadının kaçırılma olayına şahit olur. Maskeli olanlar dışında bir kişinin yüzünü görür.

Hüsnü’nün oğulları Metin ve Tekin yolun kenarında yatan bir adam görürler. Hafızasını kaybeden adamı eve götürürler ve bundan sonra olaylar farklı bir boyuta ulaşır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ...