Gündem Arka Sokaklar 444. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 444. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.05.2017 - 11:00 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar son bölümü ile izleyicilerine yine heyecanlı dakikalar yaşattı. Kanal D'nin sevilen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba ve ekibi Hande ve Volkan'ı kurtarmak için elinden geleni yaptı, peki başarılı olabildi mi? Diğer yandan Arka Sokaklar'da Rıza Baba, adamların arkasındaki büyük patronun İlhan Kansu olduğunu öğrendi. İşlediği bütün suçları ortaya çıkarmak için hazırlıklara başladı. Arka Sokaklar 444. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 444. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 443. son bölüm dün akşam ekrana geldi. Sevilerek izlenen fenomen dizi Arka Sokaklar'ın son bölümünde Rıza Baba ve ekibi, uyuşturucu çetesi ile karşı karşıya geldi. Arka Sokaklar 444. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 443. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Nereden geldiği bilinmeyen bir araba Gürcan’ları çatışmadan kurtarır ve bir bağ evine getirir. Gürcan, Mesut ve Behruz, karşılarında Harun’u görür. Gürcan, ürettikleri malları polise kaptırınca, arkadaşı Necati’nin evinde sakladıklarını yurt dışına satmaya kalkar. Bunun için eski sevgilisi Yeliz’i kurye olarak kullanmaya karar verir. Nişanlısı Cemre, bunu öğrenince kıskançlık krizine girer. Cemre, Yeliz’in evine hesap sormaya geldiğinde, polis baskın düzenler ve ikisini de götürür. Cemre’yi sorgusunun ardından serbest bırakırlar.

ARKA SOKAKLAR 443. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

Gürcan, Volkan ve Hande’yi kaçırtır. Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Gürcan, nişanlısı Cemre ile beraber Necati’nin barına eğlenmeye gelir. Hande ve Volkan’da barın önünde gözlem yapmaktadır. Cemre, onların emniyette gördüğünü hatırlar ve Gürcan’a söyler. Gürcan, Volkan ve Hande’yi kaçırtır. Uyuşturucuları yurt dışına çıkarmak için bu sefer Hande’yi kurye olarak kullanacaktır. Rıza Baba ve ekibi, Hande ve Volkan’ı kurtarmak için, harekete geçer. Rıza Baba, adamların arkasındaki büyük patronun İlhan Kansu olduğunu öğrenir. İşlediği bütün suçları ortaya çıkarmak için hazırlıklara başlar.

Yazarlar