Gündem Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi?

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi?

22.04.2016 - 21:48 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar son yayınlanan 398.bölümünde Hüsnü Çoban'ın vurulması büyük yankı uyandırdı. Arka Sokaklar'da ses getiren bu gelişmeden sonra Hüsnü Çoban'ın ölecek mi sorusu gündeme oturdu? İşte Arka Sokaklar son yayınlanan bölümde yaşananlar ve 399.yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Arak Sokaklar başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yönetiyor. Son yayınlanan 398.bölümde ekibin kilit isimlerinden Hüsnü Çoban'ın vurulması ses getirdi. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar'da yeni bölüm heyecanı başladı. İşte merakla beklenen Arka Sokaklar 398. bölüm ayrıntıları ve son yayınlanan 399.bölüm fragmanı ... Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 398. Bölüm Özeti
Maruf’un Samet’in ölümüne sebep olması ekibi şoka uğratır. Maruf sorguya alınır. Öncesinde de Mesut durumu Cahit amire anlatır. Maruf o kadar rahat bir adamdır ki sorguda olması umurunda bile değildir. Cahit anlatılanlara inanmak istemez. Prosedür uygulanmaya başlanır. Olay yerindeki memurun ve Arda’nın ifadesi alınır.

Maruf’un da sorgusuna Mesut ve Hüsnü girer. Savcılığa sevki yapılır. Mesut Selin ile beraber savcılığın önünde beklemektedir. Savcı Maruf’u serbest bırakır. Müfettiş sorgusuna kadar Amiri Cahit’in gözetimi altında olacaktır. Cahit abilik yapıp Maruf’u kendi evine götürür. Maruf’un Ankara Haymana’da ki kız kardeşi, Şükran arar. Şükran ağabeyine derdini anlatır. Maruf ve Şükran babaları Selahattin, 50’li yaşlarda bir adamla gencecik bir kızı evlendirmek istemektedir. Maruf’u Cahit’i bir şekilde atlatmayı başararak kız kardeşini kendi yöntemlerine göre Kadir’in adamlarından Basri ile birlikte kurtarmaya gider. Bir numaralı silah kaçakçısı Kadir Yelence’nin has adamı Basri ekibin engeline takılmıştır. Kadir’e ulaşmanın yolu Basri’den geçmektedir.

Haberin Devamı

Basri Ankara otobanında yüz tarama sistemine yakalanmıştır. Yanında biri vardır ancak yüzü seçilemez. Plakadan kullandığı aracın kiralık olduğu tespit edilir. Aracı kiralayan şirketten bilgi alınarak bir adrese ulaşılır. Bu adres Hüsnü’nün bulunduğu mevkii ye yakındır. Çevre ekiplerden de yardım alarak verilen adrese gider. Rezidansın güvenliği ile görüşülüp Basri hakkında bilgi alınır.

Hüsnü mekanda resmi polisleri bırakıp ayrılır. Bu sırada Basri ve Maruf evden bir şeyler almak için mekana gelirler. Resmi polislerden Oktay Basri’yi tanır, Hüsnü baş komiserine haber verir. Hüsnü sert bir manevra ile hemen mekana geri döner. Hüsnü döndüğünde çatışma çoktan başlamıştır. Hüsnü resmi polisler Hamdi ve Oktay’ı kurtarmaya çalışırken Maruf’un silahından çıkan kurşunlar sırtından isabet eder…

ARKA SOKAKLAR 399. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 398. BÖLÜMDEN KARELER

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

ARKA SOKAKLAR SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban karakterinin vurulduğu anlar, izleyicileri üzdü.Hüsnü Çoban'ın öldüğünü düşünen hayranları Facebook'ta 'cenaze etkinliği' sayfası oluşturdu.

25 bin kişi yarın saat 14:00'te Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze törenine gideceğini bildirdi, 17 bin kişi ise 'gitmeyi düşünüyorum' dedi.

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Geçtiğimiz bölümlerde meslekteki başarısından dolayı terfi alan ve Başkomiser Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın dizinin yarın akşam ekranlara gelecek olan 398'inci bölümü öncesi yayınlanan fragmanında vurulduğu görülüyor. Telsiz ile Rıza Baba'ya vurulduğunu bildiren Çoban için tüm ekip seferber oluyor. Başkomiser Çoban'ın vurulması üzerine sosyal medyada Çoban için cenaze namazı etkinliği oluşturuldu.

40 BİN KİŞİ CENAZE NAMAZINA GİDİYOR
40 bin kişinin davet edildiği etkinliğe davetlilerin hepsi de katılacağını bildirdi. Etkinlik duvarında, "Türk polis teşkilatına büyük emek veren merhum Hüsnü Baskomiserimizin cenazesine herkesi bekliyoruz. Bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir. Yaşamak da ölmek de" ifadeleri yer alırken, bir çok sosyal medya kullanıcısı durumu ti'ye alan mesajlar yazdı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

Arka Sokaklar 398. son bölümde Hüsnü Çoban ölecek mi

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın
Can Başak Arif Müdür