Gündem Aşk Laftan Anlamaz 4. yeni bölüm fragmanında flaş gelişme!

Aşk Laftan Anlamaz 4. yeni bölüm fragmanında flaş gelişme!

07.07.2016 - 18:07 | Son Güncellenme:

Ekranların yeni ve sevilen dizisi olan Aşk Laftan Anlamaz'da 4. yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük kapışmanın yaşanacağı yeni bölümde bakalım neler olacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Aşk Laftan Anlamaz 4. yeni bölüm fragmanında flaş gelişme

Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin senaryosunda ise Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın üçüncü bölümünde; Hayat, köstebeklikle suçlandığı için istifa etmiştir. Emine ve Fadik’in baskınından son anda haberdar olan Hayat, Sarte’nin danışmasında onları karşılar. Her şey ortaya çıkacak diye düşünürken Tuval gelir ve Emine’yi, kızının orada çalıştığına ikna eder. Hayat, Aslı ve İpek’le bundan sonra ne yapacağını konuştuğunda, Suna’ya haber vermesi gerektiğini hatırlar. Ne de olsa onun kimliğiyle bu işte çalışmaktadır. İpek’le birlikte Suna’nın yanına giderler. Bu sırada Murat, Doruk’la konuşup Hayat’ın köstebek olmadığını öğrenir. Ama özür dileyecek bir yapısı olmadığı için tavrından vazgeçmez. Daha sonra Azime ve Kerem’le yapacakları konuşmalarda nasıl büyük bir hata yaptığını anlar. Hayat’ın yanına gidip özür diler. Murat’ın bu davranışı, Hayat’ı geri getirmeye yetecek midir?

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONUSU

Zengin senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz bir gün sürpriz bir şekilde Hayat'la karşılaşır. Hayat Giresun'da dünyaya gelmiştir ve iki arkadaşıyla beraber yaşamaktadır. Murat ve Hayat'ın ilk karşılaşması biraz kavgalı olsa da daha sonra ikili arasında yaşanan olaylar işin seyrini değiştirir.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel: Hayat
Burak Deniz: Murat Sarsılmaz
Oğuzhan Karbi: Doruk
Merve Çağıran: İpek
Özcan Tekdemir: Aslı
Demet Gül: Tuval
Tuğçe Karabacak: Didem
Süleyman Felek: Kerem
Betül Çobanoğlu: Derya
Cem Emüler: Nejat
Evren Duyan: Fadik
Sultan Köroğlu Kılıç: Emine
Elif Doğan: Suna
Metehan Kuru: Gökçe
Oğuz Okul: Kemal
Gökçe Kocaoğlu: Çağla
Nazan Diper: Azime