Gündem Asla Vazgeçmem 22. bölümde Nur ve Yiğit boşandı mı? - İzle

Asla Vazgeçmem 22. bölümde Nur ve Yiğit boşandı mı? - İzle

20.10.2015 - 16:44 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Asla Vazgeçmem 22. bölüm ile herkesi ekrana başına kilitledi. Bu akşam yayınlanan dizinin son bölümünde Nur ve Yiğit arasındaki gerilim büyüdü. Nur son sözünü söyledi. Asla Vazgeçmem 22. bölüm ve detayları haberimizde.

Asla Vazgeçmem 22. bölümde Nur ve Yiğit boşandı mı - İzle

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme aldı.

Haberin Devamı

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

ASLA VAZGEÇMEM 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM 22. BÖLÜM FRAGMANI

“Asla Vazgeçmem”in 21. Bölümünde; Fırat’ın yardımıyla Gazanfer’den sonsuza kadar kurtulan İclal’in bundan böyle en yakın destekçisi Fırat olmuştur. Ancak artık Yiğit ve Nur arasındaki ilişkiyi bilmiyor gibi davranmak gitgide İclal’e daha zor gelmektedir. Kerem’le yediği iş yemeğinin bir komplo sonucu magazine malzemesi haline gelmesi Nur’u çok üzer, ancak olay Yiğit’i küplere bindirir ve soluğu Kerem’in yanında alır.

Haberin Devamı

Amacı Kerem’e gözdağı vermektir. Yiğit ve Kerem, geçmişleri, karakter yapıları ve yaşam tarzlarıyla birbirlerine tamamen zıt iki uçtur. Yiğit ve Nur’un arası Fırat ve İclal işbirliği ile bir kez daha açılırken diğer yanda İclal Yiğit’e karşı tutumunu tamamen değiştirir ve kocasının sıkıntılı anlarında ona destek olan, vefalı, sözden çıkmayan uyumlu eş rolüne geçer. Şantaja inanan Cahit parayı denklemiş, bir kez daha Elmas’ın tuzağına düşmüştür.

Elmas’ın ise keyfine diyecek yoktur. Hayatını garantiye aldığını düşünmektedir. İclal’in aralarındaki ilişkiden haberdar olup, bilmiyormuş numarası yaptığını anlayan ancak buna Yiğit’i inandıramayan Nur, İclal’le ilgili büyük bir şok daha yaşayacaktır.