Gündem Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm 2. fragmanda büyük şok!

Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm 2. fragmanda büyük şok!

09.05.2016 - 11:21 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem ekrana kilitlemeye devam ediyor. Show Tv'nin başarılı dizilerinden biri olan Asla Vazgeçmem 49. bölümde Yiğit ve Nur arasındaki gerginlik giderek artıyor. İşte Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm 2. fragmanda büyük şok

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı dizi Asla Vazgeçmem reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği Asla Vazgeçmem'de bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak. Asla Vazgeçmem Perşembe günü saat 20:00'de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor..

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Asla Vazgeçmem”in 49. Bölümünde; Nur’un tekrar mankenliğe döneceğini öğrenen Yiğit öfkeden çılgına döner. Nur’un bunu niye yaptığını anlamadığı gibi, bu olayı kendisi ile değil de Fatih ile paylaşmış olması öfkesini katlamaktadır.

Yağmur’un eski erkek arkadaşını polise teslim eden Cahit, işi başarmanın gururunu yaşarken, Yağmur olayın böyle kolay kapanmayacağının farkındadır. Yiğit ve Nur arasında soğuk rüzgarların estiğini fark eden İclal, kısa bir süre sonra Nur’un mankenliğe geri döneceğini öğrenir. Ve tabii hemen bir tuzak hazırlığına girişir. Yiğit, Nur’un konuşma taleplerini sürekli geri çevirdiği gibi onun Kozan şirketindeki işine de son verir. İclal’in kendi tasarımıyla katıldığı bir müzayedede Nur’u düşüreceği tuzak ve buna Yiğit’in şahit olması üçlü arasındaki gerilimi arttıracaktır.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 50. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ASLA VAZGEÇMEM 50. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Dizinin 50. bölümünü böyle kutladılar

Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe’nin başrolünü paylaştıkları ‘Asla Vazgeçmem’ dizisi önceki gün sette 50’nci bölüm kutlaması yaptı.

Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm 2. fragmanda büyük şok

Baklavayla objektif karşısına geçen ekipten Sayışman, çektirdikleri fotoğrafı Instagram’dan “Şükürler olsun ki, bir diziyle daha 50 bölüm devirmek nasip oldu” notuyla paylaştı.

OYUNCULAR:

Tolgahan Sayışman
Yiğit

Amine Gülşe
Nur

Şafak Pekdemir
İclal

Ayşegül Günay
Aytül

Tugay Mercan
Cahit

Yonca Cevher
Nazan