Gündem ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı! ATA AÖF sonuçları sorgula

ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı! ATA AÖF sonuçları sorgula

19.06.2018 - 10:11 | Son Güncellenme:

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından bahar dönemi bütünleme sınavları geçtiğimiz tarihlerde gerçekleşmişti. ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. 9-10 Haziran tarihlerinde yapılan ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı ATA AÖF sonuçları sorgula

ATA AÖF öğrencileri bütünleme sınavı sonuçlarının açıklanmasından sonra ATA AÖF üç ders sınavının ne zaman olduğunu merak ediyor. İşte Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerini yakından ilgilendiren bilgiler...

Haberin Devamı

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından 9-10 Haziran tarihlerinde yapılan bahar dönemi bütünleme sınavı sonuçları için https://obs.atauni.edu.tr/ adresine giriş yapmaları gerekmektedir.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ATA AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçlarından sonra üç ders sınavı ne zaman yapılacak merak ediliyor. ATA AÖF üç ders sınavı 29 Temmuz 2018'de yapılacak.

ATA AÖF BAŞARI NOTU ORTALAMASI HESAPLAMASI

Bir derse ait başarı notu ara sınavın %30'u, yarıyıl sonu/bütünleme sınavının %70'i alınarak hesaplanır. Ancak yalnızca Blok Uygulama dersinde bu oranlar yıl içi uygulama puanının (ara sınav yerine geçer) %60'ı, yarıyıl sonu/bütünleme sınavının %40'ı alınarak hesaplanır.