Tatil Avrupa'nın en iyisi seçildi

Avrupa'nın en iyisi seçildi

28.05.2018 - 10:39 | Son Güncellenme:

St. Regis İstanbul, Marriott Otelleri 2017 Ödülleri’nde, Avrupa’da yer alan “Lüks Segment” kategorisindeki oteller arasından “Yılın Oteli” seçildi.

Avrupanın en iyisi seçildi

Marriott Otelleri 2017 Ödülleri’nde Avrupa’da yer alan “Lüks Segment” kategorisindeki oteller arasından “Yılın Oteli” seçilen St. Regis İstanbul, Nişantaşı’nın kalbinde ve şehrin en prestijli caddesinde yer alıyor. Dinamik ve kozmopolit bir şehrin sunduğu, tarih, sanat, lüks, alışveriş, gurme deneyimler ve gece hayatının peşinde koşan rafine gezginler için ideal bir adres olma özelliği taşıyan otel, özel anlar yaratmaktaki üstünlüğü ile öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Nişantaşı geleneklerini ve tarzını Çağdaş Art Deco akımından etkilenmiş mimarisi ile harmanlayan St. Regis İstanbul, aynı zamanda bir sanat oteli olarak da dikkat çekiyor. Her köşesinde ünlü bir sanatçının eserini keşfetme şansı sunan otelde özellikle Fernando Botero’nun tablosu ve otelin bünyesindeki Spago İstanbul’un içerisinde yer alan Andy Warhol’un pop-art eserleri misafirlerin ilgi odağı oluyor.