Kültür Sanat Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulur!..

Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulur!..

27.04.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Azra Akın ve Yetkin Dikiceler´in başrolleri paylaştığı ´Her Şey Mümkün´ filminin fragmanı sizlerle. Azra Akın´ın ´ Her Şey Mümkün´ filmdeki yakınlaşma sahneleri film daha vizyona girmeden çok konuşulur. Karmaşık ve komik bir ilişki dünyasını ele alan film yakında sinema salonlarındaki yerini alacak…

Azra Akının bu sahneleri çok konuşulur..

İbrahim, kendi küçük dünyasında yaşayıp giden bir tesisatçıdır. Bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Uzun bir tatile çıkmaya karar verir. Kaldığı otelde kalan ünlü manken Pelin ile bir aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek göründüğü gibi değildir. İbrahim ünlü bir iş adamına ikizi kadar benzemektedir ve onun yerine geçmiştir.

Haberin Devamı

Her şey yolunda giderken Pelin ile İbrahim aşk yaşamaktadır. Bir yanda İbrahim'in geride bıraktığı gerçek yaşamı, bir yanda zengin dünyasını anlatılıyor. Mafya, ihanet, magazin dünyası karmaşası içinde kadınlar ipleri ele alacaktır.

Azra Akının bu sahneleri çok konuşulur..

´Her Şey Mümkün´ filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Babayağmur yapıyor.

Romantik Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi isimler rol alıyor.

´Her Şey Mümkün´ filmi 19 Mayıs´ta sinemaseverlerle buluşacak…

İşte ´Her Şey Mümkün´ filminin fragmanı…