Gündem Babadan skandal paylaşım! "Ağaç yaşken eğilir..."

Babadan skandal paylaşım! "Ağaç yaşken eğilir..."

14.06.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

Daha önce sosyal medyada yayılan bir annenin oğluna sigara ve bira içirmesi görüntüleri üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya harekete geçmişti. Benzeri bir görüntü de Aydın'dan geldi. Aydın'da inşaat işçisi bir baba, çocuğuna içki ve sigara içirirken çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

Babadan skandal paylaşım Ağaç yaşken eğilir...

Aydın'da inşaat işçisi A.B., 3 yaşlarındaki çocuğuna sigara ve içki içirirken çektiği fotoğrafları 'Ağaç yaşken eğilir, canım pandam' ve 'şerefe' notlarıyla Facebook sayfasından paylaştı. Tepkiler yükselince A.B. fotoğrafı kaldırdı. Olaydan haberdar olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri A.B.'nin adresini tespit edildiğini soruşturma başlatıldığını söyledi. Soruşturma sonunda çocuğun devlet korumasına alınabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Daha önce de alkol ve sigara içirilirken görüntüleri internette paylaşılan bir çocuğun, İzmir'in Bergama İlçesi'nde yaşadığı ortaya çıkmıştı. Annesi müzikholde çalışan çocuğa bakıcının baktığı, içki ve sigarayı da onun arkadaşının içirdiği öne sürülmüştü. Çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alınmıştı.

Babadan skandal paylaşım Ağaç yaşken eğilir...

Yazarlar