Gündem Babam ve Ailesi tanıtım fragmanları yayınlandı!

Babam ve Ailesi tanıtım fragmanları yayınlandı!

03.09.2016 - 16:42 | Son Güncellenme:

İlk tanıtımının yayınlanması ile büyük beğeni toplayan Babam ve Ailesi' nin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. İnternet ve sosyal medyada adından söz ettiren Babam ve Ailesi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Babam ve Ailesi tanıtım fragmanlarına ve dizi hakkındaki detaylara bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Babam ve Ailesi tanıtım fragmanları yayınlandı

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, senaryosunu Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı “Babam ve Ailesi” 19 Eylül Pazartesi akşamı izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi, tanıtım fragmanları yayınlandıktan sonra internet ve sosyal medyada yankı uyandırdı. Güçlü hikayesi ve deneyimli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.
BABAM VE AİLESİ 2. TANITIM FRAGMANI

BABAM VE AİLESİ TANITIM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU
Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar.
Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

KÜNYE
Yapım Gold Production
Yapımcı Faruk Turgut
Genel Koordinatör Ahsen Tüzün
Yönetmen Nihat Durak
Senaryo Onur Uğraş, Murat Uyurkulak
Görüntü Yönetmeni Hüseyin Tunç
Sanat Yönetmeni Özü Doğrucici
Oyuncular Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek),Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner)

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Babam ve Ailesi tanıtım fragmanları yayınlandı

Ayça Bingöl (d. 16 Ocak 1975, İstanbul), Türk oyuncu.1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora'da oynamıştır. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulunmuştur. 2007-2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır. 2008-2009 sezonunda Tiyatro Stüdyosunda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda rol almıştır.