Gündem Babylon Soundgarden’dan dolu bir program

Babylon Soundgarden’dan dolu bir program

26.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu sene 9 Eylül’de yapılacak Babylon Soundgarden’da sahne alacak müzisyenler açıklandı. Bu yıl ilk kez kamplı olarak gerçekleşecek festivalde Gorgon City, The Drums, Sevdaliza, Kadebostany, Whilk & Misky, Wax Tailor ve Hey! Douglas müzikseverlerle buluşacak.

Babylon Soundgarden’dan dolu bir program

Festivalde elektronik müzik ikilisi Kye “Foamo” Gibbon and Matt “RackNRuin” Robson-Scott’tan oluşan Gorgon City, ABD’li surf rock ekibi The Drums, elektronik, grime ve avangart projeleriyle tanınan İran asıllı multidisipliner sanatçı Sevdaliza sahne alacak. Kadebostany ise yeni albümleri ‘Monumental’ vesilesiyle müzikseverlerle bir araya gelecek. Geleneksel enstrümanları minimal elektronik altyapılarla bir araya getiren ikili Whilk&Misky, downtempo, trip-hop, hip hop sahnesine yön veren isimlerden Wax Tailor ve ‘70’li yılların psikedelik, funk ve soul şarkılarını yine 70’lerin disko ritimleri ile harmanlayan Hey! Douglas da Babylon Soundgarden’ın programında yer alacak isimler arasında yer alıyor.
Bu yıl katılımcılar Babylon Soundgarden’dan bir gün önce festival alanına çadır kurabilecek. Avantajlı dönem biletleri mobilet.com ve mobilet iOS uygulaması üzerinden satın alabiliyor.