Siyaset Bahçeli’den bir klasik daha

Bahçeli’den bir klasik daha

30.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Klasik araba tutkusu bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koleksiyonuna bir araba daha ekleyerek klasik araba sayısını 11’e çıkardı.

Bahçeli’den bir klasik daha

Bahçeli, 74 model tek kapılı spor arabasını “kırmızı, sarı arasında bir renk, kibar duruşu var” sözleriyle değerlendirdi. 11. arabanın plakası ise 06 TC 999. Bahçeli, bu tür spor arabaların genellikle İstanbul’da olduğunu ve bu son aracı da oradan aldığını kaydetti. Araçların öyle sanıldığı gibi çok maliyetli olmadığını 40-50 yıllık araçlar olduğunu belirten Bahçeli, sanayiye götürüldüğünü ustaların sağına soluna bakıp “yürür” dediğini söyledi.

Haberin Devamı

Klasik araba sahibi olmanın zorluklarına dikkat çeken Bahçeli, köklü firmaların ürettiği arabalar için 50 yıl sürece yedek parça stoku bulundurduğunu kaydetti. Bahçeli, “Seri numarası ve yedek parça ihtiyacını bildiriyorsunuz, kargo ile 15 gün içinde gönderiyorlar” dedi.

Toz atılmıyor

Bahçeli, cumartesi pazar fırsat buldukça Ankara sokaklarını turladığını dile getirirken, “Ama aheste gidiyoruz. Ferdi Tayfur’u çalıyoruz. Aheste gidince de toz atılmıyor” ifadelerini kullandı. Bahçeli arabalarının parti genel merkezindeki garajda bulunduğu dile getirdi.

Klasik arabaya düşkünlüğünün kamuoyunda bilindiğini, “Bir araba var Sayın Bahçeli görse nasıl olur” diyenlerin olduğunu belirten Bahçeli, espriyle “Piyasayı yükseltiyoruz galiba” ifadelerini kullandı. Satıcıların arabayı kendisinin aldığını ilk aşamada bilmediğini vurgulayan Bahçeli, “Önce belli etmiyoruz, parayı öderken söylüyoruz. Bazen genel merkezin önüne getirenler oluyor, Bahçeli görür mü acaba diye... Piyasayı yükselttik. Nasıl olsa bir alıcısı var” sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

Yazarlar