Siyaset Bakan Akdağ hastaları dinledi

Bakan Akdağ hastaları dinledi

19.11.2016 - 12:15 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kanser tedavisi gören dayısı İhsan Koca'yı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (BEAH) ziyaret etti. Akdağ, daha sonra hastanedeki hastalar, çalışanların sorunlarını dinledi.

Bakan Akdağ hastaları dinledi

Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, BEAH yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan 73 yaşındaki dayısı DSİ'den emekli İhsan Koca'yı ziyaret etti. Akciğer kanseri tedavisi gören ve en büyük dayısı olan İhsan Koca'nın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi al Bakan Akdağ, daha sonra hastane yöneticileri ile görüştü. Beraberinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt olduğu halde hasta ve yakınlarıyla yakından ilgilenen Bakan Akdağ, talep ve şikayetlerini öğrendi. Başhekim Prof. Dr. Bilgehan Erkut'la birlikte poliklinikleri denetleyen ve hastane personelinin sorunlarını dinleyen Bakan Recep Akdağ, vatandaşlara sağlık hizmetleri konusunda halka her türlü kolaylığın gösterilmesini istedi. Sağlık hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için gerekli tedbirlerin alınması talimatını veren Akdağ, Kardiyoloji polikliniğinde tansiyonu ölçtürdü. Tansiyonu normal değerlerde çıkan Akdağ, sağlığın asla ihmal edilemeyeceğini bildirdi. Hareketli yaşamın insan sağlığı üzerinde çok önemli faydalarının olduğuna dikkat çeken Bakan Recep Akdağ, hareketli yaşam ve dengeli beslenme konusunda herkesin duyarlı davranmasını önerdi.

Haberin Devamı

Hastane çıkışında devam eden Sağlık Kampüsü inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Akdağ, FETÖ soruşturması kapsamında bir süre önce Sağlık Bakanlığına devredilen BEAH Dadaşkent Ek Hizmet binasını da denetledi.