Siyaset Bakan Soylu, Kato Dağı’ndaydı

Bakan Soylu, Kato Dağı’ndaydı

02.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yıla Şırnak Kato Dağı’ndaki Beytüşşebap 8’inci Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda askerlerle birlikte girdi. Askerlerle bir süre sohbet ederek, fotoğraf çektiren Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak Kato dağında askerlerle birlikte olduğunu söyledi.

Bakan Soylu, Kato Dağı’ndaydı

Erdoğan’ın mesajı
Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlere şu mesajı iletti: “Yılın bu son gününde sizleri selamlıyorum ve önümüzdeki 2018 yılının, vermekte olduğunuz mücadelenin başarılarla olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. 2018 sizler için, milletimiz için inşallah başarılarla, zaferle dolu olmasını diliyorum, Allah’a emanet ediyorum.”
Yıldırım’ın mesajı
Başbakan Yıldırım da asker, polis ve güvenlik korucularına hitaben şu mesajı yayımlandı: “Bütün arkadaşların gözlerinden öpüyorum. Vatanının, milletin ve ülkenin selameti için gece gündüz sınır boylarında fedekarca görev yapan bütün kardeşlerime selamlarımı iletiyorum. Asker, polis ve güvenlik korucularımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Allah yâr ve yardımcıları olsun.” l ANKARA Milliyet