Siyaset Başbakan Binali Yıldırım: Felaket tellalığı yapanlara kulak asmayın

Başbakan Binali Yıldırım: Felaket tellalığı yapanlara kulak asmayın

04.12.2016 - 15:50 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım Kayseri'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Felaket tellalığı yapanlara kulak asmayın" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım: Felaket tellalığı yapanlara kulak asmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Haberin Devamı

"Biz bölücü siyaset değil, biz birlik siyaseti, eser siyaseti, hizmet siyaseti yapıyoruz. Dünyada olup bitenlere rağmen Türkiye kalkınıp büyümeye devam ediyor. Bugünlerde ekonomi üzerinden ülkemize vurmaya çalışan belirli odaklar olduğunu görüyoruz. Siz 15 Temmuz'da boyunuzun ölçüsünü aldınız. Türk ekonomisi her türlü saldırıya karşı her türlü tezgaha karşı güçlüdür. Hükümetimiz gereken tedbirleri de alacaktır. Bugünler gelip geçecek ve sizin iktidarınız, AK Parti iktidarı durmak yok yola devam diye hizmetlere devam edecektir.

14 yıldır dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürerek geliyoruz. Türkiye'de birçok reformları yapan partinin adı AK Parti'dir. Şimdi en büyük reformu yapmaya hazır mı Kayseri? Başkanlık sistemini, cumhurbaşkanlığı sistemini getirmeye hazır mısınız? Bizim en büyük gücümüz halktır ve Hak'tır. Bize ders vermeye, yön vermeye çalışanlar şunu iyi bilmelidir ki, bu millet gücünü Hak'tan alır, imanından alır. Bizim derdimiz üretimdir, gelişimdir, kalkınmadır. Bizim gönlümüz millet sevgisiyle çarpar. Yeni anayasamızı da sizlerin desteğiyle yapacağız. Felaket tellalığı yapanlara da hiç kulak asmayın, 'noluyor hemşerim' deyin.