Gündem Başkentte tecavüz ve gasp dehşeti

Başkentte tecavüz ve gasp dehşeti

23.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da 4 saldırgan, silah zoruyla 4 kadına tecavüz edip, para ve cep telefonlarını gasp etti. Fabrikaya zorla götürdüğü üç kadının tekrar ırzına geçen saldırganları polis yakaladı

Başkentte tecavüz ve gasp dehşeti

Ankara’da 18 Ekim günü saat 20.00 sıralarında ikisi Türk M.A, B.B., biri Gürcü G.B., ve Suriye uyruklu N.E., Sıhhiye’deki bir güzellik salonunu bastı. Salonda çalışan ikisi erkek üç kişiyi rehin alan saldırganlardan M.A., salonun işletmecisi S.K.’yı silahla etkisiz hale getirdi. Bu sırada diğer saldırganlar F.D. isimli erkek çalışanı bacağından bıçaklayarak, R.Y. isimli kadına tecavüz etmeye çalıştı. Kadının karşı koyması üzerine saldırganlar, 6 telefon ve bir dizüstü bilgisayarı gasp ederek kaçtı.

Kadınlara sırayla tecavüz
Saldırganlar 5 saat sonra Kızılay’da fuhuş yaptırıldığı iddia edilen başka bir evi bastı. Evdeki dördü kadın beş kişiyi rehin alan saldırganlar Y.Y. isimli erkeği döverek etkisiz hale getirdi, daha sonra M.E., E.E., K.A., E.A., K.D. isimli kadınlara da tecavüz ederek 1500 lira parayla cep telefonlarını da gasp etti.
Dövdükleri Y.Y. ile M.E. isimli kadını evde bırakan saldırganlar diğer üç kadını zorla Kazan ilçesindeki eski bir fabrikaya götürdü. Burada da kadınlara sırayla tecavüz eden saldırganlar Marmara Sokak’taki eve geri döndü. Daha önceki olay nedeniyle bölgede önlem alan polis, saldırganları yakaladı. Saldırganların üzerinden 1 adet kurusıkı tabancayla 4 bıçak ele geçirildi.

Haberin Devamı

Aynı fabrikada işçi çıktılar

Polis üç kadının zorla götürüp tecavüze uğradığı iddia edilen fabrikanın eski sahibinin saldırganlardan M.A.’nın babası olduğunu tespit etti. Polis ekipleri saldırganlardan M.A.’nın Gürcistan uyruklu G.B. ve Suriye uyruklu N.E. ile aynı fabrikada çalıştığı ve iki yabancı uyruklu saldırganın çalışma izni olmadan çalıştırıldığı bilgisine ulaştı. Saldırganların kaldıkları odalarda yapılan aramada da 18 cep telefonu ve bir adet diz üstü bilgisayar ele geçirildi. Saldırganlar tutuklanıp ceza evine gönderilirken G.B. isimli saldırganın sınırdışı edildiği öğrenildi.

Yazarlar