Bursa BBP, BURSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

BBP, BURSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

15.02.2014 - 17:21 | Son Güncellenme:

.

BBP, BURSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Büyük Birlik Partisi, Bursa belediye başkan adaylarını açıkladı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Bursa ve ilçelerindeki bütün adaylar tek tek tanıtıldı.
BBP Yıldırım ilçe teşkilatında düzenlenen aday tanıtım toplantısında, BBP’nin adayları kamuoyunun karşısına çıktı. BBP, büyükşehir yarışına partinin önde gelen isimlerinden Ekrem Alfatlı ile girerken, Mudanya’da ise, partideki tek kadın aday olan Dilek Ersezen ile zorlu maratona çıkıyor.
BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal’ın sunumuyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında söz alan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı, “İnşallah Bursalılar bu güzide kadroya gereken özeni gösterir ve 30 Mart BBP’nin zaferiyle sonuçlanır. Allah’ın izni ve Bursalıların desteğiyle daha yaşanabilir bir Bursa inşa etmeye talibiz. Her zaman istişareye açık bir yönetim olacağız. Yapmayı planladığımız tüm faaliyetleri şeffaf ve katılımcı bir şekilde, Bursa’da yaşayan her vatandaşla, üniversitelerle ve sivil toplum örgütleriyle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Çok çetin, adaletsiz bir ortamda mahalli seçimlere gittiklerini ifade eden Alfatlı, “Sadece kendi imkanlarıyla siyaset yapan BBP'nin önünde 30 Mart seçimleri var. ‘Birlikte büyük belediyecilik’ ve ‘Şehir medeniyettir’ sloganıyla inşallah Bursalıların karşısında olacağız” dedi.
BBP’nin adayları şunlar:
Büyükşehir: Ekrem Alfatlı; Osmangazi: Selahattin Çelt; Nilüfer: Adem Şahinci; Yıldırım: Abdülaziz Özkılıç; Büyükorhan: Nazım Aydın; Gürsu: Hüseyin Çetin; Harmancık: Ali Atılgan; İznik: Şahin Dündar; Karacabey: Bülent Turan; Keles: Emin Yalçın; Kestel: Mesut Yenilmiş; Mudanya: Dilek Ersezen; Mustafakemalpaşa: Fatih Yavuz; Gemlik: Mehmet Gebeş; Orhaneli: Ahmet Ertem; İnegöl: Hüseyin Yenidoğan; Yenişehir: Arif Yolaçıcı; Orhangazi: Erdal Şentürk.