Gündem Bedel 18. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Bedel 18. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

29.05.2015 - 11:04 | Son Güncellenme:

Bedel dizisi 18. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Bedel'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Bedel 18. bölümden fragman ve detaylar..

Bedel 18. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Bedel dizisi 18. yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Bedel'in yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte Bedel 18. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü... Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

Bedel 17. bölümde neler olmuştu?

Nazan çok mutludur. Vedat'la nikâh hazırlıklarına başlar. Naciye de bir an önce bu nikâhın gerçekleşmesini istemektedir. Vedat Nazan'la evlenirse, Begüm ve Ali'nin bir daha asla ayrılmayacaklarını bilen Gönül, Vedat'la konuşur. Begüm'den vazgeçmemesi için onu ikna etmeye çalışır.

Haberin Devamı

Meryem'in ortaya çıkışıyla karmakarışık duygular yaşayan Ali, annesinin yakınında olup da kendini gizlemesini affedemez. Meryem, Ali'yle arasını düzeltebilmek için Begüm'le konuşmaya karar verir. Bu konuşma Begüm-Ali ilişkisinde yeni krizlere neden olacaktır.

BEDEL 17. BÖLÜM TIKLA İZLE