Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir'de sürpriz evlilik teklifi-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir'de sürpriz evlilik teklifi-izle

25.05.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin en eğlenceli yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir'de dün akşam büyük sürpriz vardı. Yarışmacı Batuhan Taşhan’ın, sevgilisi Diana Pervuşin’e yaptığı evlilik teklifi ile Ben Bilmem Eşim Bilir'de heyecan dolu dakikalar yaşandı. İşte o anlar..

Ben Bilmem Eşim Bilirde sürpriz evlilik teklifi-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir Best Of, yarışmacıların eşleri ile beraber oynayacakları oyun “Dengesiz Teker” ile başladı. Eşlerin dengesizliği bayanların korkmasına sebep oldu.

Haberin Devamı

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İkinci etapta “Unlu Pinpon” beylerin yüzünü komik bir hale getirecek. Beyler un dolu bardakları üflerken bayanlar hem güldü hem de desteklerini eşlerinden eksik etmedi.

Üçüncü etapta beylerin korkulan oyunu aynı zamanda Ben Bilmem Eşim Bilir’in en sevilen ve en eğlenceli oyunlarından biri olan “Topuklu Ayakkabı” oldu. Beyler düşe kalka parkuru tamamlamaya çalışırken izleyenler eğlenceli anlar yaşadı.

Final öncesi son oyun “Kafa Gol”ü ise bayanların bağırıp çağırması ile sonlandı.

Final etabında “Zayıf Halka” oyununun galibi son model otomobilin sahibi oldu.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR’DE SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, eğlence dolu yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in Best Of özel bölümüne Batuhan Taşhan’ın sevgilisi Diana Pervuşin’e yaptığı sürpriz evlenme teklifi damgasını vurdu.

Haberin Devamı

İlker Ayrık oyun dediğinde stüdyoya gelen tepsinin büyük bir heyecanla açılmasını bekleyen hanımlar, tek taş yüzüğü gördüklerinde şaşkınlık yaşadılar. Ardından Batuhan Taşhan gelip, sevgilisine evlenme teklifi etti. Diana ise yaşadığı şoktan çıkınca sevincini stüdyonun ortasında zıplayarak yaşadı. İkilinin kutlamasına İlker Ayrık’ta eşlik etmeyi ihmal etmedi.