Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir'de Azeriler yarıştı-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir'de Azeriler yarıştı-izle

11.05.2015 - 11:52 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin eğlenceli yarışmacı Ben Bilmem Eşim Bilir'de dün akşam Azerbaycan'dan özel yarışmacılar geldi. Heyecan dolu etapları ve eğlenceli sohbetleri ile Ben Bilmem Eşim Bilir'de neler yaşandı? İşte Ben Bilmem Eşim Bilir son bölüm ve ayrıntılar..

Ben Bilmem Eşim Bilirde Azeriler yarıştı-izle

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Azerbaycan’dan gelene Vüsale – Namiq Hüseynova, Nazrın Nağıyeva – İslam Mehraliyev, Metanet – Abuzer İbrahimova, Elvira – Ramiz Dadaşova çiftleri yarıştı.

Haberin Devamı

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlker Ayrık, yarışmacılara Kıvrak Garson oyununu anlatırken muhabbet tekerlemelere gelince ortalık fena karışacak. Vüsale Hanım’ın söylediği bir tekerlemeyi, İlker Ayrık becermeyince karşılığını Türkçe tekerlemeyle cevap verecek. Ancak Azeri yarışmacıların tekerlemedeki başarıları karşısında Ayrık sonunda pes etmek zorunda kalacak.

Yarışmaya, Azerbaycan milli kıyafeti ile katılan Vüsale – Namiq Hüseynova çifti, İlker Ayrık’a da kostümlerinden hediye ederek ünlü sunucuyla stüdyoda dans edecekler.

Birbirinden eğlenceli anların yaşandığı Ben Bilmem Eşim Bilir Azerbaycan Özel bölümü dün akşam 20:00’de Kanal D’de!

"Ben Bilmem Eşim Bilir"in bu özel bölümünde Vüsale – Namiq Hüseynova, Nazrın Nağıyeva – İslam Mehraliyev, Metanet – Abuzer İbrahimova, Elvira – Ramiz Dadaşova çiftleri yarıştı. Final etabında “Ters Kadeh” oyununun galibi Vüsale-Namiq çifti son model otomobilin sahibi oldu.