Gündem Beni Affet 942. son bölümde neler yaşandı? - izle

Beni Affet 942. son bölümde neler yaşandı? - izle

26.03.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin hafta içi her gün ekrana gelen dizisi Beni Affet 942. son bölümde neler yaşandı? İnci Kemal'i vurdu mu? Beni Affet 942. son bölüm hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Beni Affet 942. son bölümde neler yaşandı - izle

Yeni bölümde heyecan fırtınası tırmanıyor. Cuma akşamı en son bölümü yayınlanan Beni Affet dizisinde neler oldu? En çok merak edilen Beni Affet 942. son bölümde İnci, Kemal’i vurdu mu? İşte tüm merak edilen soruların cevabı haberimizde.

Haberin Devamı

Yapımcısı Nilgün Sağyaşar, Yönetmenleri ise Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu olan Beni Affet dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı. Hafta içi her gün saat 17:00'da star TV de ekrana gelen Beni Affet dizisinde bu hafta bizi neler bekliyor?

İnci, Kemal’i vuracak mı?

Kemal’i kanlar içinde yerde bulan Bahar, adeta şoka girer. Kemal’i vuran İnci ise evden gizlice para alarak kayıplara karışır. Karısına sürpriz yapan Mahir, birbirlerinin anneleriyle mutlu yaşamayı bir şekilde öğrenmeleri gerektiğini hatırlatır. Kader’in ucu zincir meselesine dokunan bir konuyu gündeme getirmesi, Neriman’ı bir hayli tedirgin eder.

Eylül’ün sağlığı için Levent’i görmeye İstanbul’a giden, Feride ve Cüneyt geceyi bir otelde geçirmek zorunda kalırlar. Birbirlerine olan hislerine engel olmaya çalışan ikili, acaba bunu başarabilecekler midir? Feride ve Cüneyt’in otelde baş başa kaldıklarını öğrenen Hasret ise sinirden küplere biner.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar